Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mihai Ungureanu, la mitingul PDL: „Duminică, nu vom ajuta răul să crească. Nu credeam că vom merge atât de în jos și atât de repede”

Mihai Ungureanu, la mitingul PDL: „Duminică, nu vom ajuta răul să crească. Nu credeam că vom merge atât de în jos și atât de repede”

Un articol de: - 26 Iul 2012, 20:56
Mihai Ungureanu, la mitingul PDL: „Duminică, nu vom ajuta răul să crească. Nu credeam că vom merge atât de în jos și atât de repede” Politică

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a spus, joi, la mitingul organizat de PDL, că duminică cetăţenii nu trebuie să vină la referendum deoarece nu trebuie puse "cărămizi la temelia răului".

„Luni, după ce se va termina referendumul, noi ne vom recupera Constituţia şi preşedintele ales se va duce înapoi la Cotroceni. Noi, luni, le vom fi demonstrat că puterea se află în mâinile noastre, a celor care cred că au dreptul la democraţie. Nu credeam că vom merge atât de în jos și atât de repede. Încearcă să ne separe. Noi le cerem adeăarul iar ei ne dau minciuna, noi le cerem ordine iar ei ne dau haos”, a spus Ungureanu.

El a afirmat că doi oameni şi politicienii din spatele lor "încearcă să dea foc" României. El a spus că aceştia încearcă să arate că minciuna, furtul, ura şi dezbinarea reprezintă tot ce înţeleg ei ca politică.

„După ziua de luni ne vom sufleca mânecile și vom încerca să reconstruim ce au stricat acești oameni în 3 luni de zile, munca de opt ani. Nu-i vom lăsa nici să ne ia ţara, istoria, sufletul atunci din tot pieptul nostru un singur răspuns este la adresa lor. Care este acela? Nu vom pune niciodată cărămizi la temelia răului, duminică nu vom ajuta răul să crească. Duminică luptăm pentru bine, duminică nu mergem la referendum, pentru că suntem mulţi, pentru că avem ochii deschişi, pentru că auzim foarte bine”, a mai spus Ungureanu.


Ungureanu: Nu vom ajuta răul să crească duminică
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Mihai Răzvan Ungureanu,   referendum,   Victor Ponta