Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Concurs cu dedicație. Elena Iancu își consolidează postul în Ministerul Sportului, chiar dacă prietena ei, Ioana Bran, nu mai conduce instituția

Concurs cu dedicație. Elena Iancu își consolidează postul în Ministerul Sportului, chiar dacă prietena ei, Ioana Bran, nu mai conduce instituția

Un articol de: B1.ro - 18 Dec 2018, 13:38
Concurs cu dedicație. Elena Iancu își consolidează postul în Ministerul Sportului, chiar dacă prietena ei, Ioana Bran, nu mai conduce instituția Foto: digisport.ro Politică

În perioada în care a fost ministru al Tineretului și Sportului, Ioana Bran și-a angajat prietena, pe Elena Mirabela Iancu, de două ori - un artificiu pentru a-i și majora acesteia salariul.

Între timp, la conducerea ministerului a venit Constantin Bogdan Matei. Elena Iancu nu doar că și-a păstrat postul, dar este pe punctul de a obțină o nouă funcție, din 19 decembrie. Asta deși are zero experiență în domeniu.

Miercuri, Iancu va participa la concursul pentru ocuparea postului de "inspector clasa I grad profesionaI asistent", iar sursele GSP spun că ea își va securiza postul în minister. 

Întrebat despre menținerea Elenei Iancu în minister chiar și după plecare prietenei ei, Ioana Bran, ministrul Constantin Bogdan Matei a răspuns: ”Da, dar aveam nevoie de continuitate. Venirea mea s-a produs foarte din scurt, avem nevoie să facem această trecere. Dar, vă asigur, după perioada Sărbătorilor vom face o reorganizare la nivel de minister”

Jurnalist: ”Iar colegii dumneavoastră din MTS spun că ar fi cu dedicație”.

Ministru: ”Exclus! Exclus așa ceva! În orice caz, ministrul nu se poate implica în niciun astfel de concurs. Iar eu militez pentru transparență totală în mandatul meu”.

Citeşte mai multe despre:   Ministeul sportului,   Ioana Bran,   elena iancu,   bogdan matei