‘Ministrul Cîțu analizeză posibilitatea de a-i face plângere penală lui Eugen Teodorovici’. Rareș Bogdan: ‘Dandy a fost contabilul mafiei’

'Ministrul Cîțu analizeză posibilitatea de a-i face plângere penală lui Eugen Teodorovici'. Rareș Bogdan: 'Dandy a fost contabilul mafiei'
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, joi, că ar putea fi depusă o plângere penală împotriva lui Eugen Teodorovici, după „dezastrul” pe care liberalii l-au găsit în economie.

Totodată, europarlamentarul PNL îi acuză pe foștii miniștri ai Muncii Marius Budăi și Lia olguța Vasilescu de „ticăloșie”, după ce PSD-iștii l-au atacat pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, afirmând că minte cu privire la datele despre gaura de la buget.

„Ceea ce găsesc colegii mei întrece orice închpuire știam că cei de la PSD au folosit bugetul public ca pe buzunarul propriu, dar ne închpui că l-a devastat așa.

Pe de o parte a fost extrem de multă ticăloșie, pe de alta extrem de multă prostie. Le mulțumesc celor care au pus umărul să dăm jos acest huvern. Colegul meu FlorinCîțu analizeză posibilitatea de a-i face plângere penală lui Eugen Teodorovici care este un dandy. A fost contabilul mafiei. Trăim într-o țară în care există dublă contabiltăți.

Domnul Budăi dă dovadă de foarte multă prostie și ticăloșie sau este un om extrem de bine intenționat care trăiește în alt Univers. Prefer să cred că e doar naiv. Pe domnul Teodorovici, pe doamna Dăncilă și pe doamna Olguța Vasilescu îi acuz de ticăloșie.

Doamna Dăncilă a fost dirigintele unei clase care a făcut infracțiuni”, a declarat Rareș Bogdan la România TV.

Amintim că ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a prezentat, joi, într-o conferință de presă, situația găsită la minister după plecarea PSD de la guvernare.

Cîțu a declarat că, în ultimii ani, România a fost condusă după două bugete, unul fiind cel prezentat oficial în Parlament și altul ”folosit pentru finanțarea baronilor locali”.

”În ultimii ani, economia României a fost condusă după două bugete. Unul este cel prezentat în Parlament și care nu a fost asumat nici de premier, nici de ministrul Finanțelor Publice. A existat al doilea buget, care a vea toate informațiile reale, folosit pentru finanțarea baronilor locali.

Este vorba despre metoda folosită de Al Capone, un registru pentru Fisc și unul pentru el”, a declarat Florin Cîțu.

În acest context, ministrul Finanțelor a precizat că se ia în calcul posibilitatea de sesizare a organelor de competență penală pentru constituirea unui grup infracțional organizat în domeniul financiar. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe