Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ministrul delegat pentru Energie anunță că îi dă în judecată pe Iulian Iancu (PSD) și pe Andreea Paul (PNL), pentru insultă și calomnie (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Energie anunță că îi dă în judecată pe Iulian Iancu (PSD) și pe Andreea Paul (PNL), pentru insultă și calomnie (VIDEO)

Un articol de: - 04 Dec 2014, 16:08
Ministrul delegat pentru Energie anunță că îi dă în judecată pe Iulian Iancu (PSD) și pe Andreea Paul (PNL), pentru insultă și calomnie (VIDEO) Politică
Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a declarat joi că îi va da în judecată pe parlamentarii Iulian Iancu (PSD) și Andreea Paul (PNL), pentru insultă și calomnie.

„Lucrurile în spațiul public au depășit o limită. Am decis să îi acționez în instanță pentru insultă și calomnie pe Iulian Iancu și pe Andreea Paul. Domnul Iancu răspândește de aproximativ 10-12 zile, în spațiul public, foarte multe insulte, calomnii. Cred că trebuie respectată o anumită decență în toate afirmațiile care se fac”, a spus acesta.

Deputatul PSD Iulian Iancu l-a acuzat pe ministrul Nicolescu, fost manager al OMV Petron, că, odată ajuns în Guvern, a început să facă lobby pentru această companie în detrimentul intereselor statului român.

Acuzațiile vin în contextul în care Guvernul Ponta a decis, miercuri, amânarea cu un an a renegocierii redevențelor.

Nicolescu a mai declarat că își asumă documentul în care își prezintă poziția pentru redevențe, însă a precizat că nu este de acord ca fără aprobarea sa astfel de documente să ajungă în spațiul public.

„Tot ce este scris acolo îmi asum. Nu mai am ce să comentez pe acest subiect pentru că nu este responsabilitatea mea și am transmis acest lucru biroului de presă”, a adăugat ministrul.

Ministrul Energiei îi dă în judecată pe Iulian Iancu și pe Andreea Paul


Deputatul PNL, Andreea Paul a reacționat la anunțul ministrului Energiei, printr-o intevenție telefonică în cadrul emiusnii ”România acum”, de pe B1 TV. Andreea Paul a spus că l-a acuzat pe ministru de niște lucruri pe care le cunoaște toată lumea și că fiecare va aduce propiile argumente în instanță.

”L-am acuzat de niște lucruri evidente. S-a extins cu înca un an perioada la care sistemul redevențelor a fost blocat printr-un contract de privatizare de pe vremea guvernului Năstase.
Reprezentanții Guvernului au afirmat că au în vedere o nouă schemă a redevențelor. Au promis că imediat după alegerile prezidențiale le vom avea în dezbatere publică. Nu s-a întamplat au venit cu o OUG nedezbătută în Parlament și au blocat încă un an aceste redevențe.”, a spus deputatul PNL.

Andreea Paul a vorbit și despre problema prețului la gaze, afirmând că românii vor plăti mai mult odată cu creșterea prețului la agenții economici.

”Ministrul vorbește despre consumul casnic, dar noi când consumăm un serviciu, la producerea lui se folosește de multe ori gazul. Creșterea prețului la agenții economici duce la scumpiri în lanț. Românii vor plăti cu vârf și îndesat. Ne vom judeca și vom aduce argumente fiecare. Mă tem că românii plătesc în continuare proasta adminstrate din fruntea țării.”, a precizat Andreea Paul.
 
Andreea Paul, reacție după afirmațiile ministrului Energiei