Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ministrul Economiei: Echilibrul nu se găsește în stradă. Președintele Iohannis trebuie să fie inițiatorul acțiunii de mediere (VIDEO)

Ministrul Economiei: Echilibrul nu se găsește în stradă. Președintele Iohannis trebuie să fie inițiatorul acțiunii de mediere (VIDEO)

Un articol de: - 05 Feb 2017, 11:24
Ministrul Economiei: Echilibrul nu se găsește în stradă. Președintele Iohannis trebuie să fie inițiatorul acțiunii de mediere (VIDEO) Politică

Echilibrul se găsește la masa negocierii, nu în stradă, iar președintele trebuie să fie inițiatorul acțiunii de mediere, a declarat Alexandru Petrescu, Ministrul Economiei.

Acesta a motivat emiterea ordonanței prin necesitatea instalării unui anumit tip de echilibru: ”trebuie să fie un echilibru corect între lupta anticorupție și drepturile cetățenești. Trebuie să găsim cu toții un consens. Nu cred că a fost o greșeală (emiterea ordonanței - n.r.), dar trebuie analizat mai bine. E clar că și oamenii din stradă sunt îndreptățiți să-și spună punctul de vedere”.

Acesta a mai argumentat că și deciziile dictate de Curtea Constituțională au motivat Guvernul să adopte ordonanța. 

Petrescu nu a răspuns, totuși, ce anume crede că este dezechilibrat în raportul lupta anticorupție - drepturile cetățenești.

Ministrul Economiei: Echilibrul nu se găsește în stradă. Președintele Iohannis trebuie să fie inițiatorul acțiunii de mediere

Ministrul Economiei a refuzat și să comenteze o eventuală demisie a Ministrului Justiției, Florin Iordache.

”Echilibrul se găsește la masa de negocieri, nu în stradă. Președintele să-și intre în rolul de mediator cu adevărat, apoi trecem la nivelul următor. E foarte important ca, începând de azi, să ne așezăm cu toții în jurul unei mese, să agreăm o platformă comună și, de acolo, să pornim la implemetarea programului de guvernare”, a mai declarat Alexandru Petrescu.

A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Citeşte mai multe despre:   ministrul Economiei,   ordonanta,   Dialog,   presedinte,   proteste,   manifestatii,   protestatari