Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ministrul Internelor, despre pensiile speciale: ”Există riscurile la care fiecare polițist din stradă este supus. Un polițist este polițist 24 de ore din 24” (VIDEO)

Ministrul Internelor, despre pensiile speciale: ”Există riscurile la care fiecare polițist din stradă este supus. Un polițist este polițist 24 de ore din 24” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 22 Ian 2020, 22:31
Politică

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a prezentat miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, argumentele pentru care susține rămânerea în vigoare a pensiilor speciale pentru polițiști.
Astfel, șeful de la MAI s-a referit, printre altele, la riscurile la care sunt expuși polițiștii, precizând că ”un polițist este polițist 24 de ore din 24”.

”Eu susțin cu tărie menținerea polițiștilor în zona aceasta pentru că sunt câteva argumente serioase. Există riscurile la care fiecare polițist din stradă este supus și pe timp de pace avem polițiști care mor la datorie, avem pompieri care au fost în situația de a fi răniți, de a rămâne infirmi sau chiar au decedat. 

În același timp, exitsă acest discofort al permanenței serviciului. Adică un polițist este polițist 24 de ore din 24. În altă oriduine de idei, polițistul care apără viața cetățeanului este esențial în sistemul de oridine publică, de siguranță națională. În acest sens, am găsit argumentele mele pentru a susține și polițiștii alături de militarii din Ministerul Apărării Naționale, care evident sunt în asemenea zone”, a spus Marcel Vela. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ion Marcel Vela
 
Loading...