Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ministrul Ioan Rus va trimite Corpul de control la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa

Ministrul Ioan Rus va trimite Corpul de control la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa

Un articol de: - 30 Sep 2014, 20:18
Ministrul Ioan Rus va trimite Corpul de control la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa Politică

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat că va trimite Corpul de Control la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanţa pentru a face verificări, după apariţia unor reclamaţii privind un posibil management defectuos, relatează Mediafax.

Corpul de Control va verifica cu exactitate ce probleme sunt la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, iar când vor fi strânse toate elementele necesare privind "oportunitatea şi legalitatea a ceea ce se întâmplă acolo" vor fi luate deciziile care se vor impune.

Sindicaliştii spun că decizia a fost luată ca urmare a sesizărilor Sindicatului Liber și după ce în presa centrală au apărut informații privind "managementul defectuos și contractele păguboase" încheiate de actualul director general, Cristian Carsium Moldovanu.

Câteva zeci de salariați și membri ai Sindicatului se află, din vara acestui an, în conflict deschis cu conducerea Aeroportului, pe rolul Tribunalului Constanța aflându-se un dosar care are ca obiect recuperarea drepturilor bănești de către reclamanți.

Tensiunile dintre angajați și conducerea actuală nu au lipsit nici în 2013, în octombrie salariații amenințând în mai multe rânduri cu greva, în primul rând din cauza întârzierilor salariale, se mai arată în comunicatul citat.

Citeşte mai multe despre:   aeroport