Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mircea Diaconu, despre USL: Prea se ceartă în sufragerie și se împacă în dormitor

Mircea Diaconu, despre USL: Prea se ceartă în sufragerie și se împacă în dormitor

Un articol de: - 29 Sep 2013, 19:57
Mircea Diaconu, despre USL: Prea se ceartă în sufragerie și se împacă în dormitor Foto: Expresspress.ro Politică

Vicepreședintele PNL Mircea Diaconu a declarat, duminică, vorbind despre contrele din cadrul USL, că ”prea se ceartă în sufragerie și prea se împacă în dormitor”.

"Îndrăznesc să spun că familia în România are mult mai multă greutate şi importanţă decât în ţări dezvoltate, civilizate, şi ar trebui să ştim lucrul ăsta şi să ţinem la el. Iată, mi-a zis acel om, «nenorocirea în orice familie vine din faptul că părinţii se ceartă în sufragerie şi se împacă în dormitor». Vine o clipă la USL-ul nostru că şi noi cred că la fel facem. Ne certăm prea în sufragerie şi ne împăcăm prea în dormitor. Acum, probabil ca aşa e natural să fie, însă pănă la urmă puterea fiecăruia de a trece peste orice greutate, peste orice necaz, orice vas spart, trebuie să însemne înţelepciunea fiecăruia şi mai ales pentru că au de făcut nişte lucruri extrem de importante. Câtă vreme ce avem de făcut este mai important decât celelalte amănunte, trebuie să avem înţelepciunea mereu să trecem peste ele. Motto-ul familiei mele, o familie veche, sunt căsătorit cu soţia mea de 33 de ani şi au fost momente foarte grele, poate sunt şi azi, motto-ul familiei noastre este un vers din Ion Barbu: «Să fim precum ne-am împăcat». Aşa că, asta doresc şi eu USL-ului şi dumneavoastră tuturor", a afirmat Mircea Diaconu la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, citează Mediafax.

La conferință s-a aflat și președintele liberalilor, Crin Antonescu, care i-a replicat că nu există motive de ceartă sau împăcare ”întrucât nu suntem la piață, nu tocmim prețul”.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Diaconu,   USL,   PNL,   Crin Antonescu