Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mircea Geoană: Dacă Tokes nu se va prezenta la ședința Consiliului „Steaua României” pe 11 octombrie, vom lua o decizie în lipsa lui

Mircea Geoană: Dacă Tokes nu se va prezenta la ședința Consiliului „Steaua României” pe 11 octombrie, vom lua o decizie în lipsa lui

Un articol de: - 26 Sep 2013, 17:19
Mircea Geoană: Dacă Tokes nu se va prezenta la ședința Consiliului „Steaua României” pe 11 octombrie, vom lua o decizie în lipsa lui Foto: B1 TV Politică

Mircea Geoană, a declarat, joi, la finalul reuniunii Consiliului de Onoare al Ordinului Național „Steaua României”, că dacă Laszlo Tokes nu se va prezenta la următoare întrunire a consiliului ar putea rămâne fără această distincție.
Şedinţa Consiliului de Onoare al Ordinului Naţional "Steaua României", care urma să ia în discuţie solicitările de retragere a distincţiei acordate eurodeputatului Laszlo Tokes, a fost amânată pentru 11 octombrie, pe motiv că acesta nu s-a prezentat la reuniune, au anunţat reprezentanţi ai forului.

„Respectăm regulamentul și îi vom oferi lui Tokes o a doua șansă să se prezinte în fața consiliului. Dacă nici pe data de 11 octombrie, la ora 12 nu vine, consiliul va demara procedura dezbaterii pe fond în lipsa lui”, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană a precizat că decizia de amânare a dezbaterilor a fost luată în unanimitate, întrucât Regulamentul Ordinului "Steaua României" obligă ca cel judecat să fie prezent în persoană.

Senatorul a menţionat că, potrivit Regulamentului, se poate acorda un termen suplimentar de până la 15 zile, care este ultimul termen.

Ecaterina Andronescu, membră a acestui for, a declarat recent că nu este obligatoriu să se și ia o decizie joi, pentru că Hotărârea de guvern dă Consiliului de Onoare un termen de 60 de zile să decidă.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Geoana