Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Mirel Palada îi jignește pe Facebook pe românii din diaspora: ”Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adică pufoşi” (VIDEO)

Mirel Palada îi jignește pe Facebook pe românii din diaspora: ”Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adică pufoşi” (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 20 Noi 2014, 13:17
Mirel Palada îi jignește pe Facebook pe românii din diaspora: ”Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adică pufoşi” (VIDEO) Foto: business24.ro Politică

Mirel Palada lansează un nou atac pe Facebook. Supărat pe rezultatul votului de duminică, fostul purtător de cuvânt al Guvernului i-a jignit de această dată pe românii din diaspora. Nici cancelarul german, Angela Merkel nu a scăpat de atacurile consilierului premierului Victor Ponta. Mirel Palada nu se află la primul derapaj. Sociologul a fost destituit din funcţia de purtător de cuvânt al executivului după ce i-a numit pe jurnalişti purceluşi antiguvernamentali și bezmetici.

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, pare să nu îşi înveţe lecţia şi a revenit cu un mesaj în stilul care deja l-a consacrat. Consilierul premierului Victor Ponta a comentat situaţia din Parlament, unde, în opinia sa, deputaţii l-ar fi protejat pe liberalul Mircea Roşca. Palada nu s-a sfiit să îi jignească din nou pe românii din diaspora care au ieşit la vot şi pe care i-a numit pufoşi.

”Nici n-a cântat cocoşul de trei ori şi încep distinşii să-şi dea arama pe faţă. Evident că trebuie dreptate, dar nu pentru căţei. Evident că au dat cu un PSD-ist de pământ, să-i ridice imunitatea, pentru că, nu-i aşa, e comunist şi corupt şi nemernic. La fel de evident că l-au luat în braţe pe un PNL-ist de-al lor, nu i-au ridicat imunitatea, au făcut scut în faţa sa. Pentru că, nu-i aşa, e bun şi drept şi probabil frate de sânge cu Macovei şi Blaga. Evident că nu e bine ca toată puterea să fie la PSD, pentru că, nu-i aşa?, va fi dictatură şi apocalipsă şi vor suferi pufoşii din diaspora de suferinţă”, a scris Palada. Nu doar "pufoşii" care şi-au cerut dreptul la vot l-au deranjat pe fostul purtător de cuvânt al Guvernului. Nici Angela Merkel nu a fost scutită de atacurile golăneşti ale sociologului de casă al PSD.

”Dar evident că e foarte bine să fie toată puterea la PNL, care de fapt e un PDL vopsit, să nu se prindă fraierii. Pentru că, nu-i aşa?, va fi bine şi soarele va lumina pe cer şi păsările vor cânta în germană şi Angela Merkel va trimite un tir cu flori şi un alt tir cu cătuşe, să se serbeze victoria eliberării României de sub jugul asupritor. Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adică pufoşi. Şi nici măcar n-au trecut trei zile”, şi-a încheiat Palada atacurile de pe Facebook. Nu este primul derapaj grav al consilierului guvernamental. Palada a fost destituit din funcţia de purtător de cuvânt al guvernului după ce i-a numit pe jurnalişti "bezmetici" şi purceluşi antiguvernamentali.

Mirel Palada jignește diaspora și pe Angela Merkel


Citeşte mai multe despre:   Mirel Palada,   vot