Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban, ironii după anunţul PSD: "Un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu"

Ludovic Orban, ironii după anunţul PSD: "Un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu"

Un articol de: - 16 Apr 2018, 17:03
Ludovic Orban, ironii după anunţul PSD: "Un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu" Politică

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat decizia PSD de a organiza în luna mai un miting de amploare privind familia tradiţională arătând că o astfel de temă este una de conştiinţă şi nu trebuie politizată. Acesta a mai comentat ironic că tot mitingul este unul de susţine a "familiei tradiţionale politice" Dragnea- Tăriceanu.

„Cred că este un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu. Eu cred că nimeni nu are dreptul să politizeze această temă, care este o temă de conştiinţă, iar faptul că PSD politizează această temă arată disperarea în care se găsesc datorită prăbuşirii catastrofale datorată unei guvernări catastrofale, care nu a făcut altceva decât să distrugă echilibrele economice, să creeze haos şi nelinişte în toate sectoarele de activitate din România”, a declarat Ludovic Orban, luni, la finalul Biroului Executiv al PNL.

Liberalul a mai ironizat şi faptul că PSD a afirmat că va fi un miting de un milion de oameni, precizând că ultima dată când au anunţat aşa ceva au participat câteva sute de persoane.

„Asta cu ameninţările cu mitinguri arată grandomania. Aş putea spune şi că ei sunt la guvernare, rostul prezenţei lor la guvernare este să îmbunătăţească viaţa oamenilor, să asigure guvernare care să asigure dezvoltare economică, care să permită fiecărui român să câştige mai bine, să aibă o viaţă mai decentă. Ei să se ocupe de guvernare, pentru că guvernarea este catastrofală, iar vieţile marii majorităţi a românilor sunt afectate de toate aberaţiile care au fost adoptate de aceşti ageamii care nu înţeleg nimic din ceea ce înseamnă economia şi care nu au capacitatea să guverneze această ţară”, a mai declarat Orban.

Social-democrații reuniți în ședința Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare în cursul lunii mai. Tema a fost anunțată după terminarea reuniunii de președintele social-democrat: sprijinirea familiei tradiționale.

De altfel, amintim că în noiembrie 2016, chiar înainte de alegerile parlamentare, Biroul Politic al PNL a votat ratificarea unui protocol încheiat cu reprezentanții Coaliției pentru Familie, prin care liberalii s-au angajat să susțină organizarea referendumului de revizuire a Constituției în sensul schimbării definiției familiei. 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL,   Liviu Dragnea,   Calin Popescu Tariceanu