Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Monica Macovei: Circul din jurul tentativei de sinucidere a lui Năstase e din vina Ministerului de Interne

Monica Macovei: Circul din jurul tentativei de sinucidere a lui Năstase e din vina Ministerului de Interne

Un articol de: - 01 Iul 2012, 22:12
Monica Macovei: Circul din jurul tentativei de sinucidere a lui Năstase e din vina Ministerului de Interne Politică

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a declarat, duminică seara, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că scandalul din jurul tentativei de sinucidere a fostului premier Adrian Năstase este din vina Ministerului de Interne, justiția făcându-și treaba în mod corect.

„Eu am spus în ziua condamnării că este o bilă albă pentru justiție și că arat că nu este un dosar politic, ci construit pe probe. Mai departe, circul pe care l-am văzut cu Spitalul Floreasca și cu lipsa de informații cu privire la starea de sănătate, cu toate dubiile – că în clipa asta sunt foarte mulți oameni care nu știu ce s-a întâmplat în casa aia, dacă a fost o sinucidere sau nu. De aici în colo totul este din vina Ministerului de Interne. Aici e o bilă mare neagră,” a spus Macovei.

Aceasta a adăugat și că Ioan Rus ar trebui să își dea demisia din funcția de ministru de Interne, deoarece nu a respectat procedurile care se îndeplinesc în cadrul unei arestări.

Monica Macovei și-a exprimat părerea și despre acuzațiile de plagiat ale premierului, considerând că acesta trebuie să își dea demisia.

„Nu e un scandal politic. E scandalul personal al lui Ponta, acuzat de furt. Plagiatul este un furt. Iar acest consiliu care s-a întrunit ieri și despre care am văzut pe toate ecranele venind acest fost ministru al Educaței interimar, domnul Pop, că nu s-a întrunit statutar, m-am uitat în lege și pot să vă spun că acest Consiliu – această decizie a fost luată în unanumitate și cu cvorum. Punct,” a mai spus Macovei.

Monica Macovei, declarații despre tentativa de sinucidere a lui Năstase și plagiatul lui Ponta
Embed: