Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică MOTOSTIVUITORUL SE ÎNTOARCE! Graţiela Drăghici INSISTĂ cu o nouă replică plină de... sens

MOTOSTIVUITORUL SE ÎNTOARCE! Graţiela Drăghici INSISTĂ cu o nouă replică plină de... sens

Un articol de: - 11 Feb 2018, 14:55
Politică

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, Graţiela Drăghici, continuă polemica pornită după ce-a scăpat într-un interviu porumbelul cu motostivuitorul. După ce a replicat, fără succes, ironiilor care au curs gârlă pe internet, duminică, Graţiela a revenit cu o parabolă plină de...sens.

Graţiela Drăghici a povestit o întâmplare cu o companie care producea cauciucuri şi căuta un om care să lucreze pe motostivuitor, iar la interviu a venit o femeie. Respinsă de două ori, într-un final a fost angajată. Morala întâmplării, spune doamna egalităţii de şanse româneşti, este „promovarea femeilor în orice domeniu al vieţii sociale poate aduce valoare adăugată şi bunăstare social”.

În întreaga relatare, Graţiela Drăghici foloseşte în repetate rânduri formula "femeie PE motostivuitor".

A fost odată ca niciodată o mare companie de cauciucuri care avea nevoie de personal la unul dintre depozite, şi el foarte mare, unde munca nu era deloc uşoară. Angajatul trebuia sa lucreze pe motostivuitor şi sa aibă forţă fizica necesara pentru a mai ridica sau aşeza pe raft cauciucurile. Astfel ca au dat anunţ de angajare. Şi ce sa vezi... S-a prezentat numai o femeie. Pe care au respins-o, apreciind că este nevoie de forţă fizica şi de o anume constituţie pentru a face faţă cerinţelor postului”, povesteşte Graţiela Drăghici pe contul său de Facebook.

Citiţi aici întreaga poveste, dacă vă ţin nervii.

Drăghici spune că, după ce femeia a fost angajată pe motostivuitor şi s-a dovedit a fi eficientă, „randamentul tuturor angajaţilor de la depozit, fie că lucrau pe motostivuitor sau nu, a crescut".

În final, aceasta spune că a căutat pe "Google Imagini" o poză cu "femeie pe motostivuitor”, dar nu a găsit, afirmând: „Dacă cineva deţine în arhiva o astfel de fotografie, rog respectuos sa mi-o trimită”. 

E real. Se întâmplă în România... 


 

 
Loading...