Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică MRU, revoltat de afirmațiile lui Antonescu despre justiție: Călăul cere victimei un pact național. Are calcule cinice
Exclusiv

MRU, revoltat de afirmațiile lui Antonescu despre justiție: Călăul cere victimei un pact național. Are calcule cinice

Un articol de: - 04 Oct 2013, 14:31
MRU, revoltat de afirmațiile lui Antonescu despre justiție: Călăul cere victimei un pact național. Are calcule cinice Politică

Președintele partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a arătat revoltat de afirmațiile liderului liberal, Crin Antonescu, despre starea justiției din România, arătând că este lipsit de credibilitate.

„Dincolo de faptul că este lipsit de credibilitate, vrea să ne mai dea și lecții. Vrea să iasă de la guvernare, are calcule cinice de om politic de mâna a treia. Face el ce dorește, dar faptul că-i pasă prea puțin de România și stabilitatea ei este un lucru real. Antonescu îi dă o palmă lui Ponta. Îi tragem și noi două palme domnului Antonescu. Cum poate sa fie felicitat cand s-a trezit acum că justiția trebuie să fie independentă, când este responsabil pentru pașii înapoi pe care i-a făcut justiția sub guvernarea sa și a domnului Ponta?”, a declarat MRU, într-o intervenție telefonică în emisiunea „România, acum”, de pe B1 TV.

Acesta spune că Victor Ponta se substituie procurorului general, iar Crin Antonescu se substituie dirigintelui de clasă, amândoi vrând să dea lecții.

„El încearcă să plece acum cu un tupeu și o mitomanie greu de imaginat din ce ce au făcut de un an de zile- prăbușirea acestei țări. Călăul cere victimei, victima fiind democrația din România, un pact național de înțelegere. Cu cine să faci un pact? Cum poate fi semnat un saemena pact? Poate doar de prietenii săi. Este în opinia mea exemplul cel mai clar în care politicul încearcă să manipuleze justiția, aducând-o în jocul acestor calcule de o meschinărie fără comparație. Ponta se substituie procurorului general, iar domnul Antonescu se substituie dirigintelui de clasă”, a mai spus MRU.

Crin Antonescu a declarat, vineri, că oricine va încerca să intimideze sau să influenţeze justiţia în România îl va avea ca adversar. (Detalii AICI)

MRU: Antonescu e lipsit de credibilitate
Embed:Citeşte mai multe despre:   Mihai Răzvan Ungureanu,   Crin Antonescu,   Justitie