Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Horia Nasra cere schimbarea lui Liviu Alexa după rezultatul de la alegeri: "Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj"

Horia Nasra cere schimbarea lui Liviu Alexa după rezultatul de la alegeri: "Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj"

Un articol de: Sebastian Pricop - 25 Noi 2019, 11:59
Horia Nasra cere schimbarea lui Liviu Alexa după rezultatul de la alegeri: "Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj" Foto: colaj Facebook Politică

Înfrângerea clară a Vioricăi Dăncilă în alegerile prezidențiale a dat ocazia declanșării războiului în interiorul PSD. Aflat deja în conflict cu Liviu Alexa care l-a înlocuit în fruntea PSD Cluj, deputatul Horia Nasra a profitat de rezultatul slab înregistrat de PSD în județ pentru a lansa un atac dur la adresa acestuia.

"Rezultat dezastruos al PSD în Cluj :(

Nefericită seară, cel mai slab rezultat din istoria PSD în județul Cluj, într-un tur II (Victor Ponta, a obţinut 108.519 voturi, 26,17%, în 2014), sub bagheta intrusului care a ales treptat logica însingurării printre clujeni.

Cu un asemenea şaman al cuvintelor joase, care a jignit clujenii, jurnaliștii și colegii de partid, Clujul educat, Clujul civilizat, nu poate fi compatibil!

Pistoanele din motorul urii, deja uzate, nu mai pot să producă chiar și într-un partid politic, darămite într-o comunitate, empatie în jurul acelui frumos și simplu #împreună

Reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj, prin alungarea intrusului specializat în mineriadele cuvântului scris.

Au trecut nouă săptămâni, de politică a maxilarelor stoarse, a exclamațiilor de bulevard și a discursului vitriolic în politica clujeană. Ajunge!

Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc!", a afirmat Horia Nasra.

De altfel, Nasra a fost într-un conflict dur cu Alexa de la momentul cooptării fostului jurnalist direct în fruntea PSD Cluj, conflict presărat chiar cu jigniri și o scurtă plecare a lui Nasra la Pro-România.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Într-o declarație exclusivă pentru B1.ro, Horia Nasra anunța din 31 octombrie că activitatea lui Liviu Alexa în fruntea PSD Cluj va fi analizată după alegerile prezidențiale.

”În ultima perioadă, în ciuda faptului că suntem în campanie electorală și că ar trebui cu toții să muncim pentru candidatul PSD-ului, s-au dizolvat intempestiv niște organizații, unele care aveau performanță electorală și dacă vă uitați un pic pe ultimele articole apărute în publicația pe care dumnealui o controlează, vedeți un atac virulent la adresa unor colegi primari și o colegă deputat. Este o anarhie totală în momentul de față, tot ce pot să zic este că noi lucrăm în campania electorală și după campania o să discutăm și probleme de altă natură.

Deja nu mai sunt niște derapaje interne, e vorba de faptul că s-au jignit jurnaliști, s-au jignit locuitori ai Clujului, nu-i o chestiune neapărat legată de noi între noi colegii. Cred eu că sunt lucruri destul de grave, dar sper ca cineva să le ia în considerare măcar după alegeri și să ia niște decizii corecte. Cel puțin pe mine acest domn nu mă reprezintă, eu nu îl recunosc ca președinte și nu pot să fiu de acord cu un astfel de limbaj.

În momentul de față suntem în campania electorală pentru candidatul nostru, după campania electorală vor fi analizate mai multe aspecte” a declarat deputatul PSD Horia Nasra pentru B1.ro în 31 octombrie.
 

Citeşte mai multe despre:   Horia Nasra,   Liviu Alexa,   PSD,   Viorica Dancila