Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Năstase sare la gâtul lui Dragnea: "Congresul a fost doar o reglare de conturi"

Adrian Năstase sare la gâtul lui Dragnea: "Congresul a fost doar o reglare de conturi"

Un articol de: - 26 Apr 2018, 09:11
Adrian Năstase sare la gâtul lui Dragnea: "Congresul a fost doar o reglare de conturi" Politică

Fostul premier Adrian Năstase a lansat o serie dură de critici la adresa actualului lider PSD Liviu Dragnea pe care l-a acuzat că nu caută dialogul şi a făcut un Congres al partidului doar pe a regla anumite conturi în interior, ratând astfel miza acestuia.

"Am discutat cu el o vreme. Mă căuta. Dar în ultimele luni n-am mai avut un dialog. Bănuiesc că prezenţa mea la Congres ar fi fost deranjantă, deşi activitatea mea a fost legată strict de interesele partidului. Cred că a fost deranjat strict de scrisoarea lui Bădălău, mai ales că Bădălău m-a consultat. Congresul a fost doar o reglare de conturi. Să o scoţi complet din joc pe Ecaterina Andronescu e o mare greşeală. Dragnea nu a înţeles care e miza acestui Congres sau mai bine spus Congresul a rămas fără o miză”, a afirmat Adrian Năstase pentru Adevărul.

În schimb, Adrian Năstase a precizat că ar fi fost mai bine ca Liviu Dragnea să poată să fie premier pentru că fie premier, deoarece partidul ar fi avut o singură direcţie.

„Înclin să cred că da. Ar fi existat o singură unitate de comandă. Şi el ar fi vrut să arate o capacitate managerială remercabilă. Frustrările care au urmat au dus la tensiunile interne care au măcinat guvernul. Nu este în ordine ca şefii de organizaţii să decidă Consiliul Naţional nu s-a mai întrunit de nu ştiu cât timp”, a încheiat Năstase.
 

Citeşte mai multe despre:   Adrian Nastase,   Liviu Dragnea,   PSD