Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Netanyahu intervine în scandalul momentului: Dăncilă ne-a promis!

Netanyahu intervine în scandalul momentului: Dăncilă ne-a promis!

Un articol de: B1.ro - 27 Apr 2018, 21:11
Netanyahu intervine în scandalul momentului: Dăncilă ne-a promis! Politică

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a scris pe pagina sa de Facebook despre vizita Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea în Israel, cea care a stârnit un scandal-monstru în România.

"Prim-ministrul Benjamin Netanyahu s-a întâlnit săptămâna aceasta cu prim-ministrul român, cu ministrul român de externe şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor din România. Aceste întâlniri au reflectat relaţia specială dintre naţiuni de-a lungul multor ani. Prim-ministrul le-a mulţumit oaspeţilor pentru prietenia lor şi pentru vizita lor, în timpul festivităţilor care au marcat cea de-a 70-a aniversare a independenţei Israelului.

Prim-ministrul a subliniat că Ierusalimul a fost capitala eternă a poporului evreu timp de 3,000 de ani. Acesta este căminul Knesset, al preşedintelui statului, al Guvernului Israelului şi al Curţii Supreme şi este firesc ca ambasadele străine din Israel să fie amplasate aici. Prim- ministru a remarcat importanţa deciziei istorice a preşedintelui Trump de a muta ambasada SUA la Ierusalim în zilele care urmează. Prim-ministrul şi-a exprimat speranţa că există un sprijin larg în România pentru un pas similar şi că România îşi va muta ambasada la Ierusalim cât mai curând posibil, oferind o nouă expresie a prieteniei istorice dintre cele două ţări", se mai arată în mesajul premierului israelian”, a se arată în mesajul premierului israelian.

Netanyahu a precizat că le-a transmis oficialilor români că speră că "va exista o susţinere largă în România" şi că ţara noastră "îşi va muta ambasada în Ierusalim cât mai curând, oferind o nouă expresie a prieteniei istorice dintre cele două ţări".
 

Citeşte mai multe despre:   Israel,   Benjamin Netanyahu,   Viorica Dancila