Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nicolae Hurduc nu se dezice! Noul ministru al Cercetării lămureşte MISTERUL privind adeziunea sa la PSD: Timpul este o ILUZIE!

Nicolae Hurduc nu se dezice! Noul ministru al Cercetării lămureşte MISTERUL privind adeziunea sa la PSD: Timpul este o ILUZIE!

Un articol de: B1.ro - 28 Oct 2018, 19:25
Foto: facebook.com/nicolae.hurduc Politică

Noul ministrul al Cercetării, Nicolae Hurduc, a avut prima apariţie publică după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numire sa în funcţie.
Hurduc a fost întrebat despre adeziunea sa la PSD, dar ministrul a refuzat să dea o dată exactă a momentului. Mai mult, el a ţinut să facă o precizare mai degrabă... filosofică.

„Eu v-am spus că am fost simpatizant de stânga și simpatizant al PSD de multă vreme, de semnat adeziunea să știți că nu știu dacă e foarte important. Că e acum o lună, că e acum un an, că e acum 10 ani. Nici nu-mi aduc aminte exact, sunt câteva luni. Aș mai spune un lucru, timpul este o iluzie”, a spus Nicolae Hurduc, potrivit digi24.ro.

Profesor universitar, Nicolae Hurduc a ieșit recent în evidență printr-o declarație controversată. Într-un interviu pentru Ziarul de Iași, Hurduc a declarat că el crede că oamenii vin de undeva din viitor. 

„Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale. În special la cele de companie. Vedem că sunt capabile să comunice cu noi, vedem că înţeleg un vocabular. Câinii, spre exemplu, înţeleg un vocabular de până la 300 de cuvinte”, a declarat Nicolae Huduc în interviul citat. 

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Hurduc,   PSD