Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ministrul Cercetării: ''Permiteți-mi să vorbesc în franceză, pentru că e limba iubirii'' (VIDEO)

Ministrul Cercetării: ''Permiteți-mi să vorbesc în franceză, pentru că e limba iubirii'' (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Feb 2019, 12:28
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Nicolae Hurduc, ministrul Cercetării, s-a făcut remarcat la Bruxelles, după ce a declarat, încă de la sosirea la Consiliul UE, că vrea să vorbească în franceză deoarece este ”limba iubirii”, informează G4Media.

”Permiteți-mi să vorbesc în limba franceză, nu am ales din întâmplare această limbă, pentru că vreau să vă transmit acest mesaj: franceza e limba iubirii, iar cuvântul – cheie al președinției noastre e coeziune. Am ales limba franceză pentru că vreau să subliniez că președinția română va fi foarte concentrată pe problema unității UE, a coeziunii”, a spus Hurduc, când a sosit la ședința Consiliului Competitivitate.

Anterior, alte câteva declarații făcute de Nicolae Hurduc au devenit virale: ”Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, se trage din maimuță. Eu nu accept așa o idee, oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluționistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au niște caracteristici, conștiința și sufletul, iar până într-un punct le vedem la animal”.

Sursă Video: G4Media

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Hurduc,   Consiliul UE,   bruxelles
 
 
 
Loading...