Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nicolae Robu, un nou atac la adresa lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei

Nicolae Robu, un nou atac la adresa lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei

Un articol de: Andrei Vlad - 26 Feb 2021, 19:31
Nicolae Robu, un nou atac la adresa lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei Foto: facebook.com/pg/Nicolae-Robu Politică

Nicolae Robu stă cu ochii pe Dominic Fritz „ca pe butelie". Fostul edil al Timișoarei a lansat un nou atac dur la adresa primarului în funcție. 

Fostul primar îi reproșează lui Fritz faptul că a oprit lucrările în oraș în mod nejustificat, și de minciună. 

„DAȚI DRUMUL LUCRĂRILOR DIN ORAȘ, DOMNULE FRITZ!

♦️ Ați chinuit destul, timp de 4 luni, zeci și zeci de mii de timișoreni - evident: majoritatea oameni care, de bună credință, v-au votat, fie nemulțumiți de mine din diverse motive, fie curioși de un experiment ce părea interesant, cu un Primar tânăr, născut și crescut în Germania, cetățean german-! (...)

Timp de 4 luni nu s-a lucrat nimic în oraș, în condițiile în care, exceptând vreo 2 săptămâni, hai să zicem 4, o lună, incluzând și perioada de sărbători, vremea a fost excelentă! Deci, TREI LUNI de lucru pur și simplu le-ați irosit, pe spinarea timișorenilor! EU AȘ FI INAUGURAT BD. SUDULUI DE 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, AȘA CUM AM ȘI ANUNȚAT PUBLIC! Dv ați oprit lucrările, când acolo, într-o lună, se putea termina totul! Inagurați-l măcar de 1 Aprilie! (...)", a notat Robu, pe pagina de Facebook. 

 

DAȚI DRUMUL LUCRĂRILOR DIN ORAȘ, DOMNULE FRITZ! ♦️Ați chinuit destul, timp de 4 luni, zeci și zeci de mii de timișoreni...

Posted by Nicolae Robu on Friday, February 26, 2021

 

 Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

 

Cine este Dominic Fritz

 

Fritz s-a născut în Germania și a lucrat peste 10 ani în administrația publică germană, înainte să fac pasul în politică locală din Timișoara. A venit în Timișoara în anul 2003, ca voluntar la un centru pentru copii defavorizați, al Fundației Caritas. De atunci a rămas în România, însă de anul trecut a devenit subiectul unor acuzații cu tentă ironică. Pentru cei doi ani care „lipsesc" din CV-ul său, Fritz a fost acuzat de mai mulți adversari politici că a fost șomer. 

„În toată istoria,în Timișoara,partidele, fără excepție și-au pus drept candidat de Primar persoane cu ocupații proeminente: profesori universitari, medici,ingineri,arhitecți etc.Asta și din respect față de funcția în sine,față de oraș și față de votanți. Denotă,oare,respect pt Timișoara,ca în 2020,să i se propună drept Primar,un șomer / întreținut? Întreb de principiu, depersonalizat și vă rog să analizați la rece. O fac din dragoste față de oraș și din responsabilitate”, a scris Robu pe Facebook.

În apărarea sa, Fritz a declarat că în cei doi ani s-a pregătit pentru funcția de primar. 

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Robu,   Dominic Fritz