Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Niculae Bădălău a ”aflat” de la jurnaliștii B1 TV că fiica sa a lucrat la CNAIR: „Nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!” (VIDEO)

Niculae Bădălău a ”aflat” de la jurnaliștii B1 TV că fiica sa a lucrat la CNAIR: „Nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Noi 2019, 20:07
Niculae Bădălău a ”aflat” de la jurnaliștii B1 TV că fiica sa a lucrat la CNAIR: „Nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!” (VIDEO) Foto: Inquam Photos Politică

Social-democratul Niculae Bădălău a ”aflat” de la jurnaliștii B1 TV Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir că fiica lui a lucrat la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Săptămâna trecută, Bădălău a declarat în emisiunea „Bună, România!” că fata lui, Sabina, a lucrat doar la aeroport, nu și la CNAIR, ba chiar a ținut să le bată obrazul jurnaliștilor că nu s-au documentat bine. Acum însă, pus în fața dovezilor, social-democratul n-a găsit replică mai bună decât să spună că nu știa că fiica sa a lucrat la CNAIR... Ba chiar a ținut la final să le mulțumescă celor doi jurnaliști pentru această informație: „Tot timpul v-am apreciat ca pe niște jurnaliști de mare valoare!”

„Sunteți total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani și jumătate a fost cu funcție de execuție”, declara Niculae Bădălău, săptămâna trecută, în emisiunea „Bună, România!”.

Întrebat atunci dacă fiica sa a lucrat la CNAIR, social-democratul a răspuns sigur pe el: „Nu, exclus!”.

De fapt, Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaților CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Jurnalistul B1 TV Ștefan Etves, realizatorul emisiunii „Drumurile noastre”, a explicat cum a ajuns Sabina Bădălău să lucreze la departamentiul IT al CNAIR: „În vara lui 2014, domnișoara Bădălău s-a pierdut prin București și s-a nimerit în fața Ministerului Transporturilor. A bătut la ușă, ministerul a primit-o, dânsa avea o foaie în mână, respectiv CV-ul dânsei, a luat liftul până la etajul 8 și în două minute a fost angajată la CNAIR, departamentul IT chiar! CNAIR avea nevoite de specialiști în IT, nu în drumuri. Deci în vara lui 2014, era un concurs și domnișoara Bădălău s-a nimerit acolo și s-a angajat!”

Contactat acum de B1 TV, Bădălău s-a arătat deranjat de subiectul discuției: „Nu știu cât vă preocupă cariera copiilor mei, ar trebui să mă preocupe pe mine!”.
Răzvan Zamfir: „Ar trebui să ne preocupe pe noi, că e pe banii noștri, nu doar pe ai dumneavoastră”.VREME EXTREMĂ în România! A început să ningă abundent

Întrebat cum rămâne până la urmă cu angajarea fiicei sale la CNAIR, Niculae Bădălău a rămas fără cuvinte: „.... da..... vă rog.... nu mai lucrează la aeroport de 4 luni!”

La insistențele celor doi jurnaliști, social-democratul a răspuns: „Credeți-mă că chiar n-am știut, vă spun.... Închipuiți-vă că nu, nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!”.

Citeşte mai multe despre:   Niculae Badalau