Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nicușor Dan a anunțat că se vor aprinde luminițele de Crăciun montate în București: „Vom avea aceeași decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut”

Nicușor Dan a anunțat că se vor aprinde luminițele de Crăciun montate în București: „Vom avea aceeași decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut”

Un articol de: Maria Zărnescu - 18 Noi 2020, 17:20
Nicușor Dan a anunțat că se vor aprinde luminițele de Crăciun montate în București: „Vom avea aceeași decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut” Sursă foto: Hepta Politică

Edilul Capitalei a anunțat în timpul conferinței de presă de miercuri, că luminițele de Crăciun vor fi aprinse, din moment ce au fost deja montate, în București existând aceleași decorațiuni ca anul trecut. Nicușor Dan a explicat că există un contract, închieat pe o durată de trei ani, care expiră odată cu iarnă aceasta.

„Chestiunea iluminatului de sărbători ține de un contract încheiat între o companie municipală în subordinea Consiliului General și un operator privat. Trebuie să avem un consiliu. Consiliul trebuie să schimbe Adunarea Generală a companiei, Adunarea Generală trebuie să schimbe Consiliul de Administrație (CA), iar CA să discute cu operatorul privat.

Contractul a fost semnat pe trei ani și va expira odată cu această iarnă, s-au executat lucrări pe 90% din ce se prevedea. Vom avea aceeași decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut”, a declarat primarul general, Nicușor Dan, menționând că valoarea contractului este de două milioane de lei.

Mai mult decât atât, acesta a fost întrebat dacă luminițele vor fi aprinse în data de 1 decembrie și a precizat că este o decizie ce urmează să fie luată. „Este o decizie pe care o să o luăm. Dacă tot s-au pus, o să le aprindem”.

 

Citeşte mai multe despre:   Nicusor Dan