Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nicușor Dan a anunțat o Ședință a Consiliului General al Municipiului București. Punctele urgente precum stimulentele pentru copiii și adulții cu diazbilități, pe ordinea de zi

Nicușor Dan a anunțat o Ședință a Consiliului General al Municipiului București. Punctele urgente precum stimulentele pentru copiii și adulții cu diazbilități, pe ordinea de zi

Un articol de: Maria Zărnescu - 03 Dec 2020, 18:36
Nicușor Dan a anunțat o Ședință a Consiliului General al Municipiului București. Punctele urgente precum stimulentele pentru copiii și adulții cu diazbilități, pe ordinea de zi FOTO: Facebook: Nicusor Dan Politică

Edilul Nicușor Dan a anunțat joi că o Ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București a fost convocată pentru data de 8 decembrie. Printre punctele urgente de pe ordinea de zi se numărăr rectificarea bugetară, pentru a putea fi acordate subvențiile dedicate copiilor și adulților cu dizabilități, nou-născuților, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate.

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi.

Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor și adulților cu dizabilități, nou-născuților, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate și cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”, a scris edilul pe Facebook.

 

Eliminarea taxei pentru turism în 2021

 

Totodată, actualul primar a ținută să anunțe că propunerea de eliminare a taxei pentru turism în anul 2021 va fi discutat în ședința CGMB.

„În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituțiile independente din domeniul artelor spectacolului și vom solicita Ministerului Educației și Cercetării preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor copiilor din București. Va fi supusă de asemenea atenției CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021”, a mai precizat Nicușor Dan.

 

Cei doi viceprimari ar putea fi aleși marți

 Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Nicușor Dan a mai subliniat și faptul că spera ca toți membrii Consiliului General să fie validați până la data de 8 decembrie, pentru a pute fi aleși cei doi viceprimari ai Capitalei.

Sper în același timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marți, astfel încât să se poată alege și cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine și o adresă către instanță, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, a încheiat edilul.

 

Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București, cu...

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 3 decembrie 2020
Citeşte mai multe despre:   Nicusor Dan