Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nicușor Dan, discuții despre proiecte comune între București și Chișinău, cu Andrei Năstase și deputați ai Platformei DA din Republica Moldova: ” E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze”

Nicușor Dan, discuții despre proiecte comune între București și Chișinău, cu Andrei Năstase și deputați ai Platformei DA din Republica Moldova: ” E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze”

Un articol de: Elena Stanciu - 17 Mai 2021, 18:27
Nicușor Dan, discuții despre proiecte comune între București și Chișinău, cu Andrei Năstase și deputați ai Platformei DA din Republica Moldova: ” E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze” Foto: facebook.com/NicusorDan.ro Politică

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că s-a întâlnit, luni, cu Andrei Năstase și alți deputați ai Platformei DA din Parlamentul Republicii Moldova, cu care a discutat despre posibile proiecte comune între București și Chișinău.

 

Nicușor Dan: Am discutat cu Andrei Năstase și colegii săi din Platforma DA despre posibile proiecte comune între București și Chișinău

 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul general a precizat că, din punctul său de vedere, este important ca ”relația dintre cele două capitale să se consolideze”.

”Azi, la primărie, am avut oaspeți de la Chișinău – deputați ai Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova și consilieri ai acestei formațiuni în Consiliul Municipal Chișinău.

Am discutat cu Andrei Năstase și colegii săi din Platforma DA despre posibile proiecte comune între București și Chișinău în domeniile culturii, educației și dezvoltării urbane. E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtășit de a aduce mai aproape de România și Europa atât Chișinăul, cât și Republica Moldova.

Mi-am amintit cu plăcere despre vizita pe care am făcut-o la Chișinău (inclusiv la congresul de matematică) și le-am spus oaspeților din Republica Moldova că-mi doresc să revin curând acolo.

Mult succes tuturor celor care simt românește la Chișinău și în toată Republica Moldova!”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Nicușor Dan, discuții despre proiecte comune între București și Chișinău, cu Andrei Năstase și deputați ai Platformei DA din Republica Moldova: ” E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze”Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   Nicusor Dan,   Andrei Nastase,   Republica Moldova