Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nicușor Dan îi întoarce „serviciul” lui Vlad Voiculescu: „Aș fi bucuros să fie viceprimarul Capitalei” / Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO)

Nicușor Dan îi întoarce „serviciul” lui Vlad Voiculescu: „Aș fi bucuros să fie viceprimarul Capitalei” / Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 27 Feb 2020, 17:41
Nicușor Dan îi întoarce „serviciul” lui Vlad Voiculescu: „Aș fi bucuros să fie viceprimarul Capitalei” / Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO) Politică

Nicușor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei susținut foarte probabil de PNL și USR, a explicat că negocierile pentru programe și liste de consilieri țin de partide, nu de el.

Întrebat dacă mai există posibilitatea unui „tandem” cu Vlad Voiculescu, după cum propunea candidatul PLUS - care îi lansase independentului invitația de a fi viceprimarul său în cursa electorală, Nicușor Dan a răspuns: „Vlad Voiculescu este o persoană cu calități și aș fi bucuros să fie viceprimarul Capitalei. În condițiile în care aflăm azi, eu sunt un independent care are deja susținerea a două - cele mai mari - partide. Pentru tot ceea ce înseamnă negocieri pentru programe, liste de consilieri, acestea sunt atributul partidelor”.

Referitor la posibilitatea ca formațiunile anti-PSD să meargă cu un candidat unic și în cursa pentru primăriile de sector, el a explicat: „Eu cred că această variantă nu este exclusă, dar din nou, acesta este atributul partidelor care formează opoziția actuală”.

„Am discutat și cu PMP, așa cum am discutat și cu celelalte trei partide. Pentru moment, există o simpatie, nu există o declarație oficială de susținere. Există în orice caz, și au transmis-o și ei public, o disponibilitate la dialog pentru reunirea forțelor de opoziție din București”, a mai spus Nicușor Dan.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Nicusor Dan