Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nicușor Dan l-a demis pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei: "În plin centrul Capitalei a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp"

Nicușor Dan l-a demis pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei: "În plin centrul Capitalei a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp"

Un articol de: George Lupu - 21 Ian 2021, 13:06
Nicușor Dan l-a demis pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei: "În plin centrul Capitalei a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp" Foto: facebook.com/pg/NicusorDan.ro Politică

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe Facebook că l-a eliberat din funcție pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei, nemulțumit de faptul că a aviat defrișarea a 22 de arbori din centrul Capitalei:

"L-am eliberat azi din funcție pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei, pentru modul în care a gestionat cazul din Șoseaua Kiseleff 45. Mai precis pentru că, în plin centrul Capitalei, a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp.

În acea zonă s-au făcut demersuri pentru demolarea unor case vechi în vederea construirii de blocuri. Spațiul verde al Capitalei nu trebuie distrus!", a declarat Nicușor Dan.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Nicusor Dan,   Primaria Capitalei