Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ninel Peia a fost sancționat cu avertisment de către PSD, în urma unei vizite neautorizate în Taiwan (VIDEO)

Ninel Peia a fost sancționat cu avertisment de către PSD, în urma unei vizite neautorizate în Taiwan (VIDEO)

Un articol de: - 12 Aug 2013, 12:25
Foto: jurnaluldeilfov.ro Politică

Ninel Peia a fost sancționat cu un avertisment, luni, de către Parditul Social Democrat din județul Ilfov, după ce a făcut o vizită neutorizată în Taiwan, relatează B1 TV.

PSD Ilfov a decis să îl sancționeze pe Peia deoarece în deplasare nu acționat corect pentru realizarea obiectivelor partidului și nu a luat aprobarea PSD pentru a face parte din delegația care a vizitat Taiwanul.

”Este nevoie de o sancțiune dură”, a declarat Gabirela Firea, președintele PSD Ilfov.

Ninel Peia a afirmat în ședință că regretă faptul că nu a informat organizația și președintele despre această deplasare, însă s-a gândit la posibilitățile economice și la implemenatarea unor investiții în județul Ilfov.

”UE recunoaște Taiwan ca entitate economică și comercială. Aceste reacții impusive denotă ignoranță. Mă refer la reacțiile domnului Valeriu Zgonea și ale PSD Ilfov. Domnul Peia a făcut eforturi pentru a reprezenta România cu cinste în Taiwan”, a declarat Remus Cernea.

”România recunoaște Taiwanul ca entitate economică și comercială”, a precizat Cernea.

”Este dreptul nostru de parlamentari să participăm la o astfel de vizită și cel care vrea să îngrădească acest drept nu înțelege drepturile democratice și statutul de demnitar al unui parlamentar. Ninel Peia trebuie premiat de către PSD și de către România. A făcut un lucru bun pentru țară”, a afirmat deputatul.

Ninel Peia, avertisment din partea PSD Ilfov
Embed:
Citeşte mai multe despre:   taiwan
 
Loading...