Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Senatul a adoptat tacit Legea inocenţei copilăriei. Pedepse pentru profesorii care fac asta

Senatul a adoptat tacit Legea inocenţei copilăriei. Pedepse pentru profesorii care fac asta

Un articol de: - 22 Apr 2018, 17:20
Senatul a adoptat tacit Legea inocenţei copilăriei. Pedepse pentru profesorii care fac asta Politică

Senatul a adoptat tacit proiectul de lege susținut de Ninei Peia, denumit Legea inocenţei copilăriei

Ninel Peia, un fost deputat PSD , a iniţiat în 2016 un proiect de lege care prevede pedeapsa cu închisoarea până la doi ani pentru profesorii care fac educație sexuală, fără acordul scris al părinţilor.

„De ce trebuie să omorâm inocența copiilor noștri, atunci când încă se mai joacă cu maimuțoii de pluș? În școlile copiilor noștri se introduc pe ascuns prozelitismul LGBT, pornografia și încearcă să distrugă și să distorsioneze mințile copiilor noștri”, a declarat Ninel Peia pentru Digi24.

Ninel Peia n-are încredere în dascăli, pecizând că „ îi învață să facă sex, și nu îi învață educație sexuală” și susține că pe el l-a învățat tatăl lui „de la 12 ani tot ce trebuie”.

„Tatăl meu deja de la 12 ani mi-a explicat tot ce trebuie. La liceu aveam în primul rând profesorul de română și istorie, doamna dirigintă care era și profesoara de biologie, care ne-a explicat într-un mod nu atât de brutal, ce înseamnă protejarea din punct de vedere sexual”, a explicat Peia.

De asemenea, în expunerea de motive a proiectului său de lege, Ninel Peia vorbeşte despre pericolul comportamentelor sexuale deviante, ca homosexualitatea.

Rezistenţa faţă de educaţia sexuală a crescut în ultimii ani, odată cu mişcarea pentru redefinirea familiei în Constituţie, însă rata nașterii la vârste fragede este în creștere.

„Se tem de faptul că elevii, copiii lor, vor învăța cum să facă sex, deși le-am spus de nenumărate ori că nu asta se întâmplă. Există o opacitate a celor care se opun, care nu vor să învețe, pur și simplu”, explică Daniela Drăghici, specialist advocacy Societatea pentru Educație sexuală și contraceptivă.

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Ninel Peia,   PSD