Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nistorescu: Pentru Iohannis, "România lucrului bine făcut" se reduce doar la demolarea guvernului Ponta și instalarea "guvernului meu"

Nistorescu: Pentru Iohannis, "România lucrului bine făcut" se reduce doar la demolarea guvernului Ponta și instalarea "guvernului meu"

Un articol de: -
Foto: ziare.com Politică

România lucrului bine făcut, mesajul președintelui Iohannis din campania prezidențială, se reduce doar la demolarea guvernului Ponta și instalarea “guvernului meu”, este de părere jurnalistul Cornel Nistorescu.

Câtă vreme Iohannis nu suflă o vorbă despre cele patru dosare ale lui Vasile Blaga în care este vorba de milioane de euro bani negri nu văd de ce m-aș omorî cu scuturarea lui Victor Ponta. Cazul său pare instrumentat pentru a dirija jocul politic spre o debarcare a guvernului și la instalarea unui ”guvern al meu”. Câți bani negri dislocați din bugetul public au vărsat PDL-ii în conturi proprii și în campaniile electorale? Președintele Iohannis n-ar auzi nici mort o asemenea întrebare. Vlad Moisescu, cel investigat usor-ușor de procurori, a fost omul cu panourile din campania electorală pentru Klaus Iohannis. Zice președintele ceva despre el și despre cazurile păstrate de DNA sub un mare preș al anticorupției?

Ce om delicat și discret este neamțul când e vorba de colegii săi de partid!? Și ce balaur neodihnit este cu Victor Ponta care nu demisionează!”, scrie Nistorescu pe cotidianul.ro.

Jurnalistul a comentat și ieșirile președintelui Iohannis pe tema imigranților și suține că dezinvoltura cu care a ieșit și cu care încearcă acum să ne facă să-l iertăm ne arată cât de naiv este și cât de slabă echipă de consilieri are.

Președintele Romaniei a dat-o în bară cu ieșirea sa intempestivă. Este un semn că n-are consilieri și nici sfetnici de ispravă. Ca să nu-l lase pe Traian Băsescu să ia caimacul de la populiști și de la egoiști (anti și non-europeni), Klaus Iohannis a dat fuga la cameră ca să ne spună victorios și mândru cifra pe care astăzi ne-a anunțat că este posibil să și-o înghită fără apă și fără miere. Dezinvoltura cu care a ieșit și cu care încearcă acum să ne facă să-l iertăm ne arată cât de naiv este și cât de slabă echipă de consilieri are.

Eu unul credeam că legăturile sale cu Germania și mai vechile sale relații cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, îi vor permite să comunice mai ușor și să afle cam ce se pune la cale și cum am putea să ne poziționăm. Abia acum ne dăm seama că Iohannis n-are la cine suna nici în Germania, nici în Luxemburg și nici la Uniunea Europeană. Și că se poziționează și el ca și Train Băsescu. Adică după instinct, după fler, după nevoi și după sentimente. Mai simplu - după ureche
”,  a mai scris Nistorescu.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Victor Ponta
 
 
 
Loading...