Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Nouă sfidare din partea aleșilor: Deputații vor să cheltuie 360.000 de euro pentru a cumpăra limuzine pe care să le folosească doar 3 zile (VIDEO)

Nouă sfidare din partea aleșilor: Deputații vor să cheltuie 360.000 de euro pentru a cumpăra limuzine pe care să le folosească doar 3 zile (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mai 2017, 10:23
Nouă sfidare din partea aleșilor: Deputații vor să cheltuie 360.000 de euro pentru a cumpăra limuzine pe care să le folosească doar 3 zile (VIDEO) Politică

Aleșii neamului nu au nicio limită când e vorba de banii cetățenilor. Camera Deputaților intenționează să achiziționeze 3 limuzine în valoare fiecare de 130.000 de euro pe care să le folosească doar 3 zile cât are loc Adunarea Parlamentară a NATO.

Mai mult, pe lângă cei 360.000 de euro pe care vor să îi cheltuie pentru cele 3 limuzine, deputații vor mai chelutui până pe la 1 milion de euro pentru alte 19 autoturisme necesare pentru evenimentul din toamna acestui an.

Această dorință a deputaților a stârnit un scandal în Comisia de Buget unde un parlamentar USR a cerut respingerea acestui proiect pe motiv că sumele investite vor depăși limitele legale de cheltuire a banilor publici, dar apelul acestuia s-a lovit de refuzul deputaților de la putere care au aprobat proiectul.

Nouă sfidare din partea aleșilor: Deputații vor să cheltuie 360.000 de euro pentru a cumpăra limuzine pe care să le folosească doar 3 zile


 
 

Citeşte mai multe despre:   deputati,   buget,   Parlamentul Romaniei