Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Oamenii lui Grindeanu din interiorul Guvernului: Foşti ofiţeri SRI sau "Doi şi-un sfert", oameni cu care a mai lucrat în Timiș sau veniți pe filieră UDMR și ALDE, jurnaliști sau fotografi

Oamenii lui Grindeanu din interiorul Guvernului: Foşti ofiţeri SRI sau "Doi şi-un sfert", oameni cu care a mai lucrat în Timiș sau veniți pe filieră UDMR și ALDE, jurnaliști sau fotografi

Un articol de: - 18 Iun 2017, 13:35
Oamenii lui Grindeanu din interiorul Guvernului:  Foşti ofiţeri SRI sau "Doi şi-un sfert", oameni cu care a mai lucrat în Timiș sau veniți pe filieră UDMR și ALDE, jurnaliști sau fotografi Politică

Criza politică din interiorul PSD a dus la părăsirea lui Sorin Grindeanu de către aproape toți miniștrii, aceștia depunându-și demisia precum a vrut Liviu Dragnea pentru a putea răsturna guvernul.

Însă, în interiorul Guvernului, Sorin Grindeanu nu este înconjurat în prezent doar de Augustin Jianu, ministrul Comunicațiilor, și de Victor Ponta, proaspăt numit secretar general al Guvernului.

Gândul a prezentat o listă cu toți angajații Guvernului României care lucrează în diverse departamente și sunt încă prezenți în executiv.

Printre aceștia se numără multe persoane care au mai lucrat în trecut cu Grindeanu fie la Timișoara sau la Ministerul Comunicațiilor, dar și câțiva oameni care au fost numiți pe filiera UDMR sau ALDE. 

De asemenea, pe listele de oameni angajați de Grindeanu în interiorul guvernului fac parte și foști ofițeri ai SRI sau DGIPI („Doi şi-un sfert”), cât și jurnaliști, fotografi, tineri care au lucrat în multinaționale și chiar un fost cercetător la NASA.

Lista completă cu angajații Guvernului și trecutul lor poate fi consultată AICI

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   Guvernul Romaniei,   angajati,   SRI,   jurnalisti,   PSD