Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Scandal în Parlament: Olguța Vasilescu susține că un deputat PNL i-a cerut lui Florin Iordache să se ridice de la prezidiu și să vorbească la telefon cu președintele Klaus Iohannis. Reacția liberalului

Scandal în Parlament: Olguța Vasilescu susține că un deputat PNL i-a cerut lui Florin Iordache să se ridice de la prezidiu și să vorbească la telefon cu președintele Klaus Iohannis. Reacția liberalului

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2018, 13:37
Scandal în Parlament: Olguța Vasilescu susține că un deputat PNL i-a cerut lui Florin Iordache să se ridice de la prezidiu și să vorbească la telefon cu președintele Klaus Iohannis. Reacția liberalului Politică

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat, miercuri, după ședința cu scandal din plen, că un ales liberal a încercat să-l facă pe Florin Iordache să se ridice de pe scaunul de la prezidiu pentru a fi înlocuit de un vicepreședinte PNL care să prezideze ședinția în care opoziția a cerut revocarea lui Dragnea și a lui Iordache de la conducerea Camerei Deputaților. Motivul invocat de liberal pentru a-l convinge pe Iordache să plece de la locul său, ar fi acela că la telefon se afla chiar președintele Klaus Iohannis, spune Olguța Vasilescu. 

”Domnului președinte de ședință, domnului Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun pentru că și-a făcut treaba și să i-l dea la telefon pe președintele Klaus Iohannis. Asta s-a întâmplat în această ședință. Domnnul Iordache a refuzat să vorbească la telefon. 

Deputatul este domnul Neagu, de la PNL. 

Ideea a fost să se ridice de la prezidiu astfle încât să poată să se ridice de pe scaunul de la prezidiu astfel încât să se așeze celălalt vicepreședinte din partea PNL, ca să se înceapă aceatsă procedură de revocare”, a declarat Lia Olguța Vasilescu. 

În replică, deputatul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu, a declarat că nici măcar nu are numărul de telefon al șefului statului.

”Cred că nu am mai vorbit cu domnul președinte de trei săptămâni, de la un eveniment la Sibiu. Atunci l-am salut și asta tot.

Nu am telefonul domniei sale, nu am vorbit cu dumnealui, nu am fost sunat de nimeni de la Administrația Prezidențială. (...) Este adevărat că la un moment dat m-am îndreptat spre domnul Iordache și i-am spus că ceea ce a trebuit să facă din punctul său de vedere a făcut, dar că acum și-a încheiat misiunea și trebuie să demisioneze și el, și domnul Dragnea. I-am cerut să nu stea agățat de scaun. I-am zis că dacă îi este greu îl invit la o cafea.”, a declarat Nicolae Neagu, potrivit Știripesurse.ro. 

Citeşte mai multe despre:   Lia Olguta Vasilescu,   Florin Iordache,   Klaus Iohannis