Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Olguța Vasilescu (PSD): 'Maternitatea Filantropia din Craiova nu trebuie transformată în spital de tratare a coronaviruslui. Avem spital de boli infecțioase, iar femeile însărcinate trebuie să aibă un spital al lor'

Olguța Vasilescu (PSD): 'Maternitatea Filantropia din Craiova nu trebuie transformată în spital de tratare a coronaviruslui. Avem spital de boli infecțioase, iar femeile însărcinate trebuie să aibă un spital al lor'

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Mar 2020, 19:24
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea Politică

Fostul primar al Craiova, deputata Lia Olguța Vasilescu, se opune ideii de transformare a Maternității Filantropia din muncipiu în spital de primire a bolnavilor de coronavirus.

Liderul PSD explică faptul că în Craiova există deja un Spital de Boli Infecțioase și că medicii maternității trebuie să le asigure în continuare femeilor însărcinate condițiile necesare de naștere.

Maternitatea Filantropia nu trebuie transformata in spital de tratare a Coronavirusului! Trebuie sa ramana maternitate!Exista un spital de boli infectioase pregatit sa primeasca bolnavi la Craiova! Femeile insarcinate trebuie sa nasca intr-un spital destinat lor. Trebuie sa aiba conditii decente si sa nu fie puse in pericol ele si copiii lor!’, scrie Olguta Vasilescu pe Facebook.

Deputatul PSD mai spune că, dacă se dorește, sunt locuri pentru ambplasarea spitalelor mobile.

Un imobil din noul spital municipal poate prelua, in caz de necesitate, pacientii, dat fiind ca sunt patru corpuri separate! Dar nu Maternitatea! Primaria Craiova trebuie sa se opuna foarte ferm! Cine tot vine cu ideile astea traznite?’, adaugă Vasilescu.

Prin acest mesaj ferm, liderul PSD susține apelul disperat al medicilor Maternității din Craiova și al primarului Mihail Genoiu.

Olguța Vasilescu (PSD): 'Maternitatea Filantropia din Craiova nu trebuie transformată în spital de tratare a coronaviruslui

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Lia Olguta Vasilescu