Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Oprescu se întâlneşte cu primarii de sector pentru a trata problema maidanezilor şi detaliile despre referendum

Oprescu se întâlneşte cu primarii de sector pentru a trata problema maidanezilor şi detaliile despre referendum

Un articol de: - 05 Sep 2013, 12:04
Oprescu se întâlneşte cu primarii de sector pentru a trata problema maidanezilor şi detaliile despre referendum Politică

Primarul General Sorin Oprescu se întâlneşte joi cu primarii de sector pentru a stabili măsurile pe care le vor lua în situaţia maidanezilor din Bucureşti.

Şedinţa are loc la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, începând cu ora 12.00, urmând să participe primarii celor 6 sectoare ale Capitalei, Prefectul Municipiului Bucuresti, Prefectul Judeţului Ilfov, Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, precum şi pe liderii de grup ai partidelor politice reprezentate în CGMB.

Înaintea începerii şedinţei, primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman a declarat că edilii trebuie să discute problema referendumului şi modificarea legii în vigoare privind câinii vagabonzi.

"Vom trata problema referendumului, dar vom solicita de urgenţă pentru modificarea de urgenţă a legii în vigoare în sensul introducerii câinilor agresivi pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imediat. Ne trebuie o măsură pe care să o putem aplica imediat. Legile sunt prost făcute şi incomplete, iar noi suntem obligaţi să le respectăm", a spus Chiliman.

Primarul general, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că va organiza un referendum în Bucureşti pe tema eutanasierii câinilor maidanezi, susţinând că va face "exact ce vor spune cetăţenii".

Oprescu a spus că referendumul ar putea fi organizat în ultima săptămână din septembrie sau în prima din octombrie.Citeşte mai multe despre:   Oprescu,   maidanezi