Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ce spuneau Dragnea şi Oprişan despre relaţia lor înainte de condamnarea şi pierderea alegerilor: "Unul din cei mai buni prieteni ai mei"/ "Eu prefer PSD şi pe preşedintele Dragnea"

Ce spuneau Dragnea şi Oprişan despre relaţia lor înainte de condamnarea şi pierderea alegerilor: "Unul din cei mai buni prieteni ai mei"/ "Eu prefer PSD şi pe preşedintele Dragnea"

Un articol de: Sebastian Pricop - 28 Mai 2019, 18:39
Ce spuneau Dragnea şi Oprişan despre relaţia lor înainte de condamnarea şi pierderea alegerilor: "Unul din cei mai buni prieteni ai mei"/ "Eu prefer PSD şi pe preşedintele Dragnea" Politică

Înainte de a fi primul lideri PSD care să îi ceară demisia lui Dragnea pentru eşecul din alegeri şi a cere schimbarea completă a felului în care PSD face politică după condamnarea acestuia, Marian Oprişan şi Liviu Dragnea arătau presei o relaţie complet diferită.

Mai exact, într-un videoclip din 2017, în care apare şi Viorica Dăncilă, pe atunci simplu europarlamentare, Dragnea îl numea pe Oprişan unul din cei mai buni prieteni şi un om la care ţine enorm.

"Relațiile mele cu Marian Oprișan sunt speciale și o spun cu toată apăsarea. Am o relație veche cu Marian, îl consider unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, un om care a suferit enorm din cauza apartenenței la PSD, un om căruia i s-au tulburat 8-9 ani din viață, pe nedrept, un om pentru care PSD nu a făcut cât ar fi trebuit să facă în ultimii 8-10-12, dar aprecierea mea pentru Marian este foarte mare.

Relațiile dintre noi sunt foarte bune”, spunea Liviu Dragnea în 2017.

La rândul său, Marian Oprişan îşi manifesta atunţi susţinerea totală pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Eu prefer PSD şi pe preşedintele partidului Liviu Nicolae Dragnea pentru că vreau să le fac în ciudă liberalilor şi duşmanilor PSD", spunea şi Oprişan.

Ce spuneau Dragnea şi Oprişan despre relaţia lor înainte de condamnarea şi pierderea alegerilor:

Video: Monitorul de VranceaO tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Aceste declaraţii aveau, normal, să fie uitate când Liviu Dragnea a dat de greu şi a trecut la poziţia de lider suprem în PSD la cea de simplu deţinut căruia i se sparge în cap eşecul din alegerile europarlamentare. În schimb, Oprişan simte acum că e momentul oportun să preia puterea în PSD, iar ultimele două zile îl văd foarte implicat în politica de la nivel naţional.

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Marian Oprisan