Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere: Premierul a avut un venit mediu lunar de circa 3.000 de lei și are doar un imobil și un autoturism din 2007

Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere: Premierul a avut un venit mediu lunar de circa 3.000 de lei și are doar un imobil și un autoturism din 2007

Un articol de: Sebastian Pricop - 04 Dec 2019, 14:24
Foto: facebook.com/pnl.ro Politică

Declarația de avere a premierului Ludovic Orban a fost încărcată pe pagina Guvernului! Conform acesteia, liderul PNL a încasat un venit anual net de 28.356 de la Revicond Canaltech SRL din Târgu Mureș și alți 9.000 de lei de la SCP Doru Trăilă și Asociații, ambele prin contracte de consultanță tehnică. Mai exact, Orban avea un venit mediu lunar de 3.113 lei.

Acesta nu trece în declarația de avere niciun teren pe care să îl dețină, ci doar un imobil de locuit cu un spațiu de 200 mp pe care îl deține în coproprietatea cu soția. 

Orban a mai trecut și un autoturism marca Volkswagen Passat din 2007 obținut în urma unui contract de cumpărare.

În schimb, premierul nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

La capitolul bani în conturi bancare, soția lui Ludovic Orban deține peste 11.800 de euro, la două bănci: Raiffeisen și BCR. În schimb, premierul nu are contractat niciun împrumut bancar.

Potrivit declarației de avere, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban
 
Loading...