Ludovic Orban: Delirul lui Dragnea, tipic unui dictator smintin, trebuie oprit urgent cu orice preţ prin votul din Parlament (VIDEO)

Ludovic Orban: Delirul lui Dragnea, tipic unui dictator smintin, trebuie oprit urgent cu orice preţ prin votul din Parlament (VIDEO)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, condamnă în cei mai duri termeni discursul susţinut de Liviu Dragnea în timpul Consiliului Naţional al PSD. Acesta cataloghează abordarea drept una a unui personaj care a pierdut contacul cu realitatea şi crede că toată ţara a ajuns la cheremul lui.

„Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea și a ținut să o demonstreze astăzi întregii țări din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să așeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistență întrega Românie cu Partidul”, a precizat Ludovic Orban.

Liderul liberal remarcă faptul că printr-un astfel de discurs, Dragnea practică atacă aliaţii principali ai României, Uniunea Europeană şi NATO.

„Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziții anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene și NATO”, arată Ludovic Orban.

„Delirul unui dictator nebun” este sintagma pe care Ludovic Orban o acordă discursului ţinut de Liviu Dragnea, numindu-l pe preşedinte PSD drept „inamicul public numărul 1” al oricăui român care vrea o ţară civilizată care să fie condusă pe respectarea legii.

„Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituțiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv și mai ticălos discurs antidemocratic și antieuropean de la aderarea României la UE.

Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îți dorește să trăiască într-o țară civilizată, bazată pe respectarea legii și pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire și ticăloșie împotriva intereselor firești ale României doar pentru a-și servi propriul interes”, afirmă Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Solicitarea lui Liviu Dragnea de depunere unei plângeri de înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis reflectă, în viziunea preşedintelui PNL, cum Dragnea vrea să ameninţe orice român care i se opune.

„Atacul lansat la adresa președintelui Klaus Iohannis, lipsit de rațiune și argument, este un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul șefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parșiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominație al lui Liviu Dragnea”, scrie Ludovic Orban.

Acesta lansează un apel către toţi politicienii din PSD şi ALDE să se delimiteze de Liviu Dragnea şi arată că moţiunea de cenzură este instrumentul perfect pentru oprirea preşedintelui PSD.

„Fac un apel la responsabilitate către toți cei care fac parte în acest moment din coaliția PSD-ALDE să ia distanță în cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, căruia i-a fost întunecată rațiunea, este în propriul interes al celor care sunt astăzi lideri ai PSD și ALDE.

Fac un apel către parlamentarii PSD și ALDE să realizeze faptul că tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota moțiunea de cenzură ca unic instrument democratic și constituțional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea să dea foc României”, conchide Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe