Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban, mesaj pentru PSD: Destul şi-au bătut de noi, destul au condus prin frică, prin intimidare, prin corupţie, prin subdezvoltare, prin minciună (VIDEO)

Ludovic Orban, mesaj pentru PSD: Destul şi-au bătut de noi, destul au condus prin frică, prin intimidare, prin corupţie, prin subdezvoltare, prin minciună (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 20 Apr 2019, 13:29
Foto: Facebook/PNL Politică

Partidul Naţional Liberal a organizat un miting de amploare, sâmbătă, chiar în fieful lui Dragnea în Alexandria, Teleorman. Cu această ocazie, preşedintele PNL Ludovic Orban a transmis un mesaj către cei participanţi în care le-a transmis că a venit momentul ca românii să se despartă de o conducere ca cea a PSD-ului şi să îşi recâştige demnitatea.

"Destul şi-au bătut joc de noi, destul au condus prin frică, prin intimidare, prin corupţie, prin subdezvoltare, prin minciuna, ameninţând şi călcând în picioare demnitatea fiecărui român. 
Noi, PNL, garantăm că fiecare român va fi respectat, că va avea o șansă în viață și va reuși prin capacitatea lui, sprijin de autoritățile statului.

Îi sperie pe toți oamenii că nu le mai dau ajutor social, că le închid magazinele, că nu le mai dau subvenția de la APIA, că nu mai primesc ajutorul pentru persoane cu handicap. Asta fac ei în Dâmbovița, în Teleorman și alte județe unde ei conduc, unde oamenii o duc rău și se tem să nu o ducă și mai rău. Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii", a declarat Ludovic Orban la Teleorman.

De asemenenea, Orban a transmis un semnal de alarmă către toţi reprezentanţii PNL din secţii de votare. Acesta a arătat că precum Maria Grapini a încercat să fure la numărarea voturilor în Parlamentul Europan, aşa nu vor ezita să fure nici în secţii de votare.

"Aduceţi-vă aminte ce a facut Grapini. Grapini a vrut să fure la vot în văzul Europei! Vă daţi seama ce sunt în stare să facă în secţiile de votare. Să ştie clar că cine vrea să fure nu va scăpa, trebuie să păstrăm voturile noastre", a transmis Ludovic Orban.

Liderul PNL a mai arătat în faţa susţinătorilor că a venit vremea ca România să fie eliberată de sub conducerea PSD.

"Trebuie să le spunem oamenilor că au şansa de a trai bine, de a fi respectaţi şi există un partid care le garantează viitorul copiilor lor aici în România.

Vreau să vadă toată Alexandria că deşi au încercat să ne ţină prizoneri aici noi suntem oameni liberi şi să le arătăm că spaţiul public nu e a lor şi avem voinţa să le arătăm tuturor că România e liberă, că Alexandria e liberă", a conchis Ludovic Orban.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL,   Liviu Dragnea,   PSD,   Teleorman
 
 
 
Loading...