Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Orban: Nu am avut nicio începere a urmăririi penale în întreaga mea carieră. Întregul meu parcurs în viața publică a fost marcat de multe înfrângeri (VIDEO)

Orban: Nu am avut nicio începere a urmăririi penale în întreaga mea carieră. Întregul meu parcurs în viața publică a fost marcat de multe înfrângeri (VIDEO)

Un articol de: - 27 Feb 2016, 21:51
Orban: Nu am avut nicio începere a urmăririi penale în întreaga mea carieră. Întregul meu parcurs în viața publică a fost marcat de multe înfrângeri (VIDEO) Foto: Captură video Politică

"M-au căutat toți", a recunoscut Ludovic Orban în emisiunea Dosar de Politician, moderată de Silviu Mănăstire.

"Am avut plângere penală formulată de Cozmâncă pentru că nu am acceptat să îi pun în practică ordinele date", a povestit acesta.

Însă, liberalul susține că "nu am avut nicio începere de urmărire penală. Nici la poliție! În toată activitatea mea. Sunt un om care urmărește cariera mea. Cine se uită la averea mea vede normalitate, bun simț, decență. Niciodată nu am trăit pe picior mare, nu m-am plimbat cu mașini scumpe. M-am mutat de un an de zile în Dobroiești, anterior am locuit la bloc. Am fost un om care a avut un parcurs mai mult decât decent", se descrie Orban.

Orban: Nu am avut nicio începere a urmăririi penale în întreaga mea carieră


În ceea ce privește cariera politică și actuala candidatură, politicianul a afirmat că "nu sunt o figură nouă, recunosc. Dar nici Iohannis nu a fost o figură nouă și cu toate astea lumea l-a votat. Victor Ponta era o figură mai nouă. Românii nu cred că trebuie să meargă numai pe evaluarea că vrem figuri noi. (...) Întregul meu parcurs în viața publică a fost marcat de multe înfrângeri. Niciodată nu am acceptat să intru într-o gașcă, să închid ochii la anumite lucruri pe care nu le-am considerat legale. Am avut curajul să atrag atenția asupra abuzurilor și greșelilor. Nu sunt un om din sistem. Sunt unul care a trăit întotdeauna pe propriile picioare".

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL,   Primaria Municipiului Bucuresti