Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Orban (PNL): Actuala guvernare a făcut praf toate echilibrele economice. Dacă mai rămân mult la putere, România se va îndrepta spre criză

Orban (PNL): Actuala guvernare a făcut praf toate echilibrele economice. Dacă mai rămân mult la putere, România se va îndrepta spre criză

Un articol de: Redacția B1.ro - 15 Mai 2019, 23:31
Foto: Facebook/ Ludovic Orban Politică

Ludovic Orban, președintele PNL, a acuzat coaliția PSD-ALDE că a făcut „praf” echilibrele economice, subliniind că România se va îndrepta spre o criză dacă puterea guvernamentală nu este schimbată, potrivit Agerpres.

„Este nevoie în România să revenim la o stare de normalitate, ca decizia să ajungă pe mâna unor oameni care au capul pe umeri, care au picioarele pe pământ, care înţeleg foarte bine cum funcţionează economia şi care să facă cu adevărat lucruri care sunt absolut necesare pentru dezvoltarea acestei societăţi. (...) Trebuie schimbate foarte multe lucruri, lucruri care generează o disfuncţionalitate majoră în aproape toate sistemele din România. Uitaţi-vă ce se întâmplă în economie. Ăştia au făcut praf toate echilibrările economice. Cred că dacă ăştia mai stau mult, ne îndreptăm spre criză", a spus Orban la evenimentul "Români care mişcă România", un proiect al PNL de reprezentare a oamenilor de afaceri.

Liderul liberalilor consideră că indicatorii economici arată o serie de „semnale de alarmă".

„Uitaţi-vă la semnalele de alarmă care provin din indicatorii economici. Sunt semnale extrem de serioase: producţia pe stoc, problema arieratelor, reducerea producţiei industriale. Toate acestea sunt semnale în condiţiile în care nu există o criză pe afară. Eu vă spun că dacă izbucneşte o criză internaţională, România va fi şi mai nepregătită decât a fost în 2018. Să pierzi o asemenea ocazie, să ai cinci ani o fereastră de oportunitate în care să nu trebuiască să faci altceva decât să laşi economia din România să se dezvolte, să laşi oamenii de afaceri să-şi crească afacerile, să folosească banii pentru dezvoltare, să produci atâtea obstacole, atâtea idioţenii, atâtea prostii care nu au făcut altceva decât să creeze probleme suplimentare oamenilor de afaceri, e greu de imaginat", a afirmat el.
 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL
 
Loading...