Ludovic Orban, prezent la Chișinău alături de Maia Sandu și Andrei Năstase: PNL sprijină cu toată puterea la nivel european parcursul Republicii Moldova de integrare în UE (VIDEO)

Ludovic Orban, prezent la Chișinău alături de Maia Sandu și Andrei Năstase: PNL sprijină cu toată puterea la nivel european parcursul Republicii Moldova de integrare în UE (VIDEO)
Foto: Facebook/PNL

Președintele PNL Ludovic Orban a fost prezent duminică la Chișinău alături de o parte din candidații partidului pentru alegerile europarlamentare. Într-o conferință de presă susținută alături de liderii unioniști Maia Sandu și Andrei Năstase, Orban a subliniat sprijinul pe care PNl îl oferă pentru parcursul european al Republici Moldova.

„Scopul principal al prezenței noastre în Chișinău este acela de a prezenta susținătorilor noștri o parte din echipa de candidați la Parlamentul European din partea PNL. Sunt foarte bucuros să fie alături de Maia Sandu și Andrei Năstase, prietenii noștrii, partenerii noștri, colaboratorii noștri și la nivel european. Atât ei cât și noi suntem membrie PPE, cea mai importantă forță politică la nivel european și le mulțumim pentru primirea făcută și sprijinul pe care ni-l acordă în alegeri și îi asigurăm pe ei și pe cetățenii noștri că PNL sprijină cu toată puterea la nivel european parcursul Republicii Moldova de integrare în Uniunea Europeană.

De asemenea, sprijinim procesul de democratizare, procesul de pătrundere pe scară largă în Republica Moldova a tuturor valorilor, principiilor care stau la baza UE pentru ca fiecare cetățean să poată să beneficieze de asocierea cu UE și de șansa ca Republica Moldova să devină stat a Uniunii Europene”, a afirmat Ludovic Orban, la Chișinău.

Ludovic Orban: PNL sprijină cu toată puterea la nivel european parcursul Republicii Moldova de integrare în UE

Urmăriți B1TV.ro și pe