Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: "În anul acesta, la 30 de ani de la Revoluție, avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluția și să readucem România românilor liberi, cinstiți,muncitori, corecți"

Ludovic Orban: "În anul acesta, la 30 de ani de la Revoluție, avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluția și să readucem România românilor liberi, cinstiți,muncitori, corecți"

Un articol de: Sebastian Pricop - 18 Mai 2019, 12:52
Foto: Facebook/PNL Politică

Peste 60.000 de persoane au participat sâmbătă la mitingul PNL din Piaţa Victoriei din Capitală. Cu această ocazie, Ludovic Orban a făcut un apel către români să participe la votul de la europarlamentare şi la referendum pentru ca România să fie cea a oamenilor cinstiţi, muncitori şi corecţi.

"Bine v-am găsit frați români! Vreau să aud din piepturile voastre strigătul pe care îl așteaptă România! PNL, victorie! Victorie!

Oameni buni, anul acesta se împlinesc 30 de ani de când am ieșit în stradă cu curaj, înfruntând forțele de represiune ale regimului comunist. Revoluția nu s-a terminat. În anul acesta, la 30 de ani de la Revoluție, avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluția și să readucem România românilor liberi, românilor cinstiți,oamenilor muncitori, oamenilor corecți, oamenilor care își iubesc țara, oamenilor care vor ridicarea acestei țări.

Chem alături de noi toți românii de bună credință să creadă în Partidul Național Liberal, să creadă în șansa pe care o au de a duce România în primul rând!

Oameni buni, am imensa bucurie și onoare de a vă anunța că alături de noi este cel care stă ca un stejar în calea furtunilor pornite de ciuma roșie, care apără democrația, care apăra statutul european, care apără drepturile și libertățile fiecărui cetățean, alături de care vom construi o Românie puternică, o Românie modernă, o Românie a oamenilor cinstiți.

Oameni buni, alături de noi vine cel care vă cheamă spuneți „DA” la referendum, să spuneți „DA” pentru o Românie cinstită, să spuneți „DA” pentru o Românie europeană, să spuneți „DA” pentru România în primul rând!", a afirmat Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Ludovic Orban