Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Organizația de Tineret a PMP, prezentă la Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici

Organizația de Tineret a PMP, prezentă la Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici

Un articol de: B1.ro - 26 Noi 2018, 15:17
Organizația de Tineret a PMP, prezentă la Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici Politică

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară (OT PMP) a participat la Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici care s-a desfăşurat în perioada 23-25 noiembrie la Sinaia. Tema evenimentului a fost Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, dar și Alegerile Europene 2019.

Delegația OT PMP formată din Olivia Adriana Vanea - Secretar General, Mihai Ardelean – secretar general adjunct OT PMP Sector 1 și Eliza Mihaela Cîrstoiu – Vicepreședinte OT PMP Argeș, a fost prezentă la dezbaterile organizate pe mai multe aspecte legate de preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene, precum „Bugetul Uniunii Europene”, „Uniunea Energetică”, dar și „Securitate și interese regionale”.

„Politicienii de astăzi trebuie să înțeleagă faptul că numai un consens a partidelor politice poate duce la consolidarea unei Românii moderne. Exercițiul de grup organizat pe tema Bugetul UE 2021 – 2027 negocierile MFF, care de altfel a fost extrem de educativ, a accentuat această concluzie a nevoii de consens. OT PMP va fi mereu prezentă la toate evenimentele ce țin de dezvoltarea noastră, a tinerilor din România și vom lupta pentru ca noi tinerii sa nu mai fim nevoiți să plecăm din propria țară pentru a ne asigura un trai decent.”, a declarat Olivia Adriana Vanea, secretar general al OT PMP.

Citeşte mai multe despre:   PMP