Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică “Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan”. Traian Băsescu critică decizia premierului de a-l demite pe ministrul Comunicațiilor. „În afară de impostori, Guvernul Cioloş a avut şi un om competent”

“Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan”. Traian Băsescu critică decizia premierului de a-l demite pe ministrul Comunicațiilor. „În afară de impostori, Guvernul Cioloş a avut şi un om competent”

Un articol de: - 05 Iul 2016, 21:50
“Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan”. Traian Băsescu critică decizia premierului de a-l demite pe ministrul Comunicațiilor. „În afară de impostori, Guvernul Cioloş a avut şi un om competent” Foto: jurnaliștii.ro Politică

Dacian Cioloș  a anunțat marți că demite patru miniștri, aceștia fiind cei de la Transporturi, Comunicații, Educație și Relațiile cu Diaspora.

În urma acestei decizii, Traian Băsescu a avut o reacție publică pe contul său de Facebook.

Fostul președinte al României nu este de acord cu decizia premierului Dacian Cioloș de a-l înlătura pe Marius Bostan, considerându-l un ministru valoros și competent în activitatea pe care a depus-o.

„Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan, un ministru valoros.

În afară de impostori, gulgutieri, obedienţi, oportunişti şi incompetenţi, Guvernul Cioloş a avut şi un ministru competent în activitatea sa şi absolut responsabil în declaraţii publice, inclusiv cea legată de educaţie, chiar dacă aceasta din urmă a fost afectată de oarecare inabilitate politică, dar absolut corectă pe fond.

Şi pentru că era inteligent, competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de securitate naţională, Marius Bostan a fost remaniat.

Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea „interesului naţional”.

PS – pentru clevetitori, vă informez că nu-l cunosc personal pe Marius Bostan, dar i-am urmărit cu interes performanţa în sectorul privat, dar şi ca ministru”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

 

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   ministri