Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Parlamentarii se întorc la muncă după două luni de vacanță: Senatorii și deputații se reunesc marți în sesiune ordinară

Parlamentarii se întorc la muncă după două luni de vacanță: Senatorii și deputații se reunesc marți în sesiune ordinară

Un articol de: - 28 Aug 2015, 13:29
Parlamentarii se întorc la muncă după două luni de vacanță: Senatorii și deputații se reunesc marți în sesiune ordinară Foto: expresspress.ro Politică

Senatorii și deputații se reunesc pe 1 septembrie în cea de a doua sesiune ordinară din acest an. Începând cu ora 16:00, este programată prima ședință de plen a sesiunii ordinare de toamnă a Camerei Superioare a Parlamentului, informează un comunicat de presă citat de Agerpres.

Așadar, președintele Senatului a convocat Biroul permanent marți, la ora 14:00, iar grupurile parlamentare se vor întruni de la ora 15:00.

"În temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (1) și (3) din Constituția României, republicată, precum și ale articolului 80 din Regulamentul Senatului, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă Senatul României în a doua sesiune ordinară a anului 2015, în ziua de marți, 1 septembrie", arată sursa citată.

''În temeiul dispozițiilor art. 66 alin. (1) și (3) din Constituția României, republicată, Camera Deputaților este convocată în cea de-a doua sesiune ordinară a anului 2015 în ziua de marți, 1 septembrie 2015, ora 16,00'', potrivit unei decizii a acestui for legislativ.

Citeşte mai multe despre:   senatori,   deputati,   Camera Deputatilor