Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Parlamentarii și-au luat vacanță mai repede: Doar 3 senatori s-au prezentat la ședința Comisiei Juridicie (VIDEO)

Parlamentarii și-au luat vacanță mai repede: Doar 3 senatori s-au prezentat la ședința Comisiei Juridicie (VIDEO)

Un articol de: - 27 Iun 2016, 12:48
Parlamentarii și-au luat vacanță mai repede: Doar 3 senatori s-au prezentat la ședința Comisiei Juridicie (VIDEO) Politică

Deși vacanța parlamentară începe oficial pe 1 iulie, parlamentarii au decis să își ia concediu mai rapid și au lipsit în număr mare din plen. La ședința Comisiei Juridice din Senat s-au prezentat doar 3 senatori ceea ce a făcut ca ședința să nu se poată ține, nefiind îndeplinit cvorumul de prezență necesar de 6 persoane. Printre cei absenți se află și președintele comisiei, Cătălin Boboc.  

În Comisia Juridică a Senatului trebuia să se judece mai multe proiecte de lege importante, printre care și cel al PNL prin care prefecții trebuiau să verifice dacă primarii sunt compatibili sau nu. (Mai multe detalii despre proiectul de lege aici)

Ședința Comisiei Juridice a Senatului anulată datorită absențelorA GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Citeşte mai multe despre:   Comisia Juridica,   senatori,   proiect de lege