Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Parlamentarii și-au votat pensiile speciale cu o largă majoritate: S-au înregistrat 300 de voturi ”pentru” și 124 ”împotrivă” (VIDEO)

Parlamentarii și-au votat pensiile speciale cu o largă majoritate: S-au înregistrat 300 de voturi ”pentru” și 124 ”împotrivă” (VIDEO)

Un articol de: - 16 Iun 2015, 13:38
Politică

Parlamentarii au votat pensiile speciale cu peste 300 de voturi, informează B1 TV.

Opoziția a votat împotriva acestui proiect, fiind înregistrate 124 de voturi în acest sens.

Potrivit iniţiativei legislative, ”cuantumul indemnizaţiei se acordă în limita a 3 mandate şi reprezintă produsul obţinut prin înmulţirea numărului lunilor de mandat cu 0,55% din indemnizaţia brută lunară aflată în plată. Cuantumul indemnizaţiei îl reprezintă produsul obţinut prin înmulţirea numărului lunilor de mandat cu 0,55% din indemnizaţia brută lunară realizată în luna anterioară solicitării de pensionare. Pentru mandate incomplete, indemnizaţia se calculează proporţional cu perioada de mandat efectiv exercitată, dar nu mai puţin de 6 luni de activitate parlamentară”.

Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma să primească o astfel de indemnizaţie de aproximativ 1.550 de lei, cel cu două mandate ar primi 3.100 de lei, iar cei cu minimum trei mandate ar câştiga, în plus, aproximativ 4.600 de lei. 

Alesii și-au votat pensiile speciale


Citeşte mai multe despre:   pensii speciale,   parlamentari,   voturi
 
 
 
Loading...