Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Patru deputaţi, sancționați cu 10% din indemnizaţie pentru conflict de interese, pe o perioadă de 3 luni

Patru deputaţi, sancționați cu 10% din indemnizaţie pentru conflict de interese, pe o perioadă de 3 luni

Un articol de: - 19 Noi 2014, 16:08
Patru deputaţi, sancționați cu 10% din indemnizaţie pentru conflict de interese, pe o perioadă de 3 luni Politică

Deputaţii Kerekes Karoly, Longher Ghervazen, Marian Neacşu şi Mate Andras-Levente au fost sancţionaţi, miercuri, cu 10% din indemnizaţie pe o perioadă de 3 luni pentru încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al conflictului de interese.
„Comisia juridică ne-a făcut o propunere, conform Legii 96, care prevede o sancţiune de 10% din indemnizaţie pe o perioadă de maxim 3 luni. Am propus Biroului Permanent - domnul Marian Neacşu, care era vizat, s-a abţinut, nu a participat la vot - şi cu 9 voturi «pentru» şi două abţineri, propunerea a fost acceptată: 10% pe trei luni începând cu noiembrie, decembrie, ianuarie 2015 pentru toţi”, a precizat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, potrivit Mediafax.

ANI a transmis Camerei Deputaţilor o scrisoare prin care a solicitat să i se comunice măsurile dispuse în cazul celor patru deputaţi cu privire la care au fost identificate elemente de încălcare a legislaţiei privind regimul juridic al conflictului de interese.

 

Citeşte mai multe despre:   sanctiuni,   conflict de interese