Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Pauliuc (PNL), după ce Guvernul a anunțat că ia în calcul limitarea biletelor CFR gratuite pentru studenți: „Puterea vrea să îi ardă la buzunare pe tinerii care au votat masiv anti-PSD”

Pauliuc (PNL), după ce Guvernul a anunțat că ia în calcul limitarea biletelor CFR gratuite pentru studenți: „Puterea vrea să îi ardă la buzunare pe tinerii care au votat masiv anti-PSD”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 16 Iul 2019, 18:13
Pauliuc (PNL), după ce Guvernul a anunțat că ia în calcul limitarea biletelor CFR gratuite pentru studenți: „Puterea vrea să îi ardă la buzunare pe tinerii care au votat masiv anti-PSD” Sursă foto: Facebook / CFR Călători Politică

Senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc consideră că „Puterea vrea să îi ardă la buzunare pe tinerii care au votat masiv anti-PSD”, în condițiile Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, a anunțat că, la rectificarea bugetară, Guvernul ia în calcul reducerea biletelor gratuite oferite de CFR pentru studenți. 

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

„Puterea vrea să îi ardă la buzunare pe tinerii care au votat masiv anti-PSD. Ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat că, la rectificarea bugetară, PSD ia în calcul reducerea biletelor CFR gratuite pentru studenți. 

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE... (GALERIE FOTO)

Banii astfel economisiți la buget sunt o picătură într-un ocean, dacă ne raportăm la potopul de pomeni electorale anunțate de principalul partid de guvernământ pentru a se salva în 2020. Este clar că măsura reducerii biletelor CFR este una represivă – că puterea vrea să îi ardă la buzunare pe tinerii care au votat masiv anti-PSD”, a scris senatoarea PNL pe pagina sa de Facebook.

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Nicoleta Pauliuc a explicat că o eventuală limitare a numărului de călătorii gratuite le-ar putea pune probleme studenților care doresc să voteze la alegerile locale de anul viitor. Ea a reamintit că, la alegerile europarlamentare din 26 mai, peste 240.000 de cetățeni, dintre care mulți studenți, au votat în București pe liste suplimentare.

„La alegerile din 26 mai, peste 240.000 de cetățeni, dintre care mulți studenți, au votat în București pe liste suplimentare. Limitarea numărului de călătorii gratuite le va ridica probleme studenților la alegerile locale de anul viitor. 

Puțini dintre aceștia se vor deplasa la vot, din centrele universitare către localitățile de domiciliu, pe banii lor. Iată cum PSD se pregătește să obțină avantaje electorale, îngrădind mobilitatea tinerilor care s-au prezentat la vot pentru a sancționa actuala putere”, a adăugat Nicoleta Pauliuc.

În acest context, demnitarul liberal a subliniat că o astfel de măsură este cu atât mai îngrijorătoare, având în vedere că numărul absolvenților de liceu cu diplomă de bacalureat este în scădere, iar numărul celor care pleacă în străinătate după absolvirea liceului a crescut alarmant.

„Măsura restrângerii gratuității CFR pentru studenți este cu atât mai îngrijorătoare cu cât numărul absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat este în scădere (în acest an, 3 din 5 tineri care au terminat liceul au promovat examenul de bacalaureat), iar numărul celor care pleacă în străinătate, la studii sau la muncă, după absolvirea liceului a crescut alarmant. Ce urmează să mai facă PSD? Oare se vor atinge și de bursele studenților?”, a conchis Nicoleta Pauliuc.

Citeşte mai multe despre:   Nicoleta Pauliuc,   PNL