Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PDL nu va avea niciun loc în noul Consiliu de Administrație al TVR. PSD și PNL vor avea câte trei

PDL nu va avea niciun loc în noul Consiliu de Administrație al TVR. PSD și PNL vor avea câte trei

Un articol de: - 25 Iun 2012, 15:56
PDL nu va avea niciun loc în noul Consiliu de Administrație al TVR. PSD și PNL vor avea câte trei Foto: ghimpele.ro Politică

Partidul Democrat Liberal nu va avea niciun reprezentant în cadrul noului Consiliu de Administrație al Televiziunii Române. PSD și PNL vor avea trei locuri fiecare, iar UDMR și UNPR câte unul.

„75 la sută din grupurile parlamentare în Parlament sunt reprezentate înviitorul CA al SRTV, mai puțin acel grup parlamentar care a nominalizat acel președinte și acea majoritate a Consiliului de Administrație care a dus la falimentul TVR,” a declarat Valeriu Zgonea, liderul deputaților PSD, citat de Mediafax.

Acesta a mai adăugat că majoritatea din comitetul liderilor stabilește algoritmul prin care se nominalizează propunerile.

„A fost o decizie politică a comitetului liderilor și unii dintre acești lideri și unii din colegi le-au reamintit colegilor de la PDL că au generat această problemă la SRTV cum au nominalizat prin acel algoritm politic șase locuri la Curtea de Conturi,” a mai spus Zgonea.

Comisiile de cultură vor audia persoanele nominalizate pentru CA al SRTV marți, la ora 09:00.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   PNL,   PDL,   TVR,   UDMR,   UNPR